07Funerare – serviciu de consultanta funerara complet gratuit

În lumea modernă, multe tradiții funerare care sunt păstrate doar în sate nu mai sunt relevante. În plus, este dificil pentru un apartinator să facă față unui număr mare de sarcini în timpul cel mai dificil din viața lor.

În trecut, în mediul rural era obiceiul ca familia să angajeze două femei să aducă apă pentru defunct timp de câteva săptămâni, pentru ca aceștia să aibă apă în lumea de apoi. Această practică era justificată atunci când gospodăriile nu erau conectate la surse de apă curentă, dar astăzi chiar și oamenii în vârstă au acces la locuințe modernizate.

Este important să eliminăm tradițiile care presupun cheltuieli și eforturi inutile, iar apartinatorul ar trebui să ia în considerare să angajeze o firmă de pompe funebre bine organizată și eficientă din apropiere.

Chiar din acest punt de vedere este ideal ca familia indurerata sa solicite consultanta unor profesionisti care se ocupa de organizarea inmormantarilor de zeci de ani si datorita lor mii de inmormantari au fost organizate ireprosabil.

Este indicat ca unul dintre criteriile care ajuta la selectarea firmei de pompe funebre care sa se ocupe de funerariile celui drag sa fie anuntul de pe site-ul acesteia legat de serviciul de consultanta gratuit, oferit de o agentie de pompe funebre profesionala.

Nu se poate trece peste aceste etape deoarece:

– Apartinatorul trebuie sa stie concret care sunt etapele care compun organizarea unei inmormantarii, ce anume are de facut personal si ce pot face profesionistii firmei.

–  Se discuta deschis despre derularea anumitor pregatiri si in aceasta etapa familia isi poate exprima dorintele legate de un anumit aspect si de personalizarea inmormantarii. Firmele de top sunt deschise fata de toate dorintele apartinatorilor, fiindca le inteleg durerea din suflete si prin serviciile de calitate premium doresc sa atenueze suferinta apartinatorilor.

–  Se stabileste bugetul si se semneaza contractul intre cele doua parti, dupa ce au fost alese serviciile.

Mai exista de asemenea un aspect care impune ca fiecare operator al firmei de pompe funebre care preia un apel sa isi consilieze partenerii de dialog si solicitantii de servicii: in acele momente grele, oamenii au nevoie de o vorba buna, de cuvinte pline de incurajare.

Multi dintre cei ce pierd o persoana draga nu mai vorbesc coerent, nu se pot opri din plans, se exprima ciudat pentru ca se afla in stare de soc. Operatorii de la dispeceratul national de pompe funebre 07Funerare au rabdare infinita, dau dovada de empatie si mai ales stiu cum sa dialogheze cu o persoana aflata in perioada de doliu.

Pe perioada consultantei apartinatorul alege modelul de sicriu dorit dintre zecile de modele care se afla pe site. Chiar si cel mai simplu sicriu este echipat complet si capitonat in interior.

Alegerea sicriului este deosebit de importanta. Apartinatorul trebuie sa aleaga o piesa eleganta pentru cel drag, fiindca la capela el va fi in centrul atentiei. Calitatea sicriului si aspectul acestuia nu pot fi trecute cu vederea mai ales ca persoanele care l-au cunoscut vin sa aduca un ultim omagiu decedatului.

Imaginea acestuia in sicriu se impune sa fie decenta, de aceea si imbracamintea se impune sa fie bine aleasa si apartinatorul sa le solicite profesionistilor de la firma de pompe funebre care se ocupa de organizare sa stearga urmele mortii de pe chipul celui drag. In trecut nu existau astfel de tehnici, in prezent., este pacat sa nu se recurga la ele ca decedatul sa para ca doarme in sicriu.

Aceeasi firma poate oferi sfaturi in ceea ce priveste componenta pachetelor ce vor fi impartite la cimitir si a meniului de la restaurant de la parastas.

Specialistii funerari stiu cum este mai bine si ofera servicii funerare personalizate menite sa multumeasca atat apartinatorii si participantii la ceremonie, dar sa puna intr-o lumina favorabila si pe defunct.

Multe dintre firmele de pompe funebre isi justifica existenta prin ceea ce fac pentru familia indurerata, cand fiecare membru al acesteia sufera enorm si are nevoie de timp sa accepte imensa pierdere.

Toate aspectele inmormantarii sunt la fel de importante si se impune sa fie pregatite riguros. Degeaba decedatul este aranjat perfect in sicriul elegant cu manere aurii, daca este pus intr-o masina oarecare care scoate fum negru in urma sa si in acelasi timp cu noxele emite si zgomote neplacute.

Si masina funerara trebuie sa fie potrivita, sa straluceasca de curatenie si sa fie condusa de un sofer manierat, care stie si ce tinuta sa poarte in astfel de clipe, dar si cum sa se comporte.

Firmele de pompe funebre care fac parte din dispeceratul 07Funerare se asimileaza familiei de la declararea decesului si pana la finalizarea mesei de pomenire care se organizeaza dupa inmormantare.

Alaturi de apartinatorii, specialistii lucreaza fara intrerupere ca totul sa fie organizat ireprosabil si familia indurerata sa ii recomande si altora.

Vremea trece si isi ia tributul de vieti omenesti, iar apartinatorii trebuie sa invete sa traiasca fara sufletele dragi pe care le-au avut alaturi atatia ani.

Firmele de servicii funerare se ocupa de organizarea inmormantarilor ca familiile indurerate sa aiba timp sa se obisnuiasca, sa accepte, sa se pregateasca pentru despartirea definitiva.