2 Mai – O destinatie buna de vacanta?

Un weekend la mare, in statiunea 2 Mai, cu apa calda, nisip fin si aer curat, o buna alternativa pentru caldura din marile orase. Ce ziceti, nu-i asa ca suna bine? 2 Mai este una dintre cele mai vechi statiuni ale litoralului romanesc fiind infiintata de Mihail Kogalniceanu. De fapt este un satuc in care lumea vine pentru relaxare, socializare si voie buna. Linistea naturii, apa marii si soarele numai bun pentru o sedinta de bronzat natural fac din aceasta statiune locul preferat al multor romani.

Daca ii intrebi pe cei care au fost deja in aceasta statiune or sa-ti vorbeasaca despre linistea de aici si despre ospitalitatea gazdelor, pentru ca trebuie sa stiti ca la optiunile de cazare se inscriu pe lista pensiuni, cabane si camping pentru cei care prefera cortul. Hotelurile sunt extrem de putine, statiunea fiind la randul ei una retrasa si de mici dimensiuni. Asadar daca doriti sa aveti parte de o vacanta linistita, in care sa puteti admira natura si marea va recomandam aceasta statiune. Si pentru ca putina distractie nu strica puteti  incinde gratarele sau puteti asculta marea langa un foc de tabara pe ritmuri de chitara. Important este sa mergeti in vacanta la 2 Mai alaturi de persoanele dragi voua pentru ca asa distractia si voia buna sunt garantate.

Terasele va asteapta si ele cu muzica de petrecere, preparate romanesti si multa distractie. Haideti nu mai stati pe ganduri, evadati din aglomeratia marilor orase si evitati sa patrundeti intr-o alta prezenta in majoritatea statiunilor de pe litoralul romanesc. Alegeti 2 Mai si va garantam o vacanta linistita menita sa va relaxeze si destinda dupa perioada iernii si o primavara agitata. Veti avea parte de aer proaspat, apa lina si curata, ingrediente care impreuna iti vor transforma sejurul intr-unul de neuitat. Stim sigur ca dupa o astfel de vacanta vei dori sa revii.