Afectiuni tratabile prin intermediul celulelor stem

Pe forumuri si nu numai se discuta tot mai mult despre beneficiile tratamentelor cu celule stem. Insa, ai auzit despre pierderea auzului tratabila cu celule stem? In momentul de fata medicii britanici au reusit sa redea auzul pentru animale surde cu ajutorul celulelor stem. Putem intelege de aici ca stiinta a evoluat foarte mult si exista sanse foarte mari in viitorul apropiat ca pierderea auzului sa fie tratabila cu celule stem si la om.

Ceea ce se stie cu exactitate este ca in prezent, celule stem sunt folosite cu succes in tratarea unui numar foarte mare de afectiuni grave, mai exact 80, iar pe viitor se asteapta ca lista sa fie completata. Boli grave precum leucemie, dar si alte forme de cancer pot fi tratate mult mai usor prin intermediul celulelor stem. Putem spune ca persoanele care au apelat la recoltarea celulelor stem au asigurat sanatatea intregii familii, in special prin rata ridicata de compatibilitate intre rude.

In ceea ce priveste recoltarea celulelor stem, acestea pot fi prelevate din diferite surse, iar cea mai comuna si cea mai recomandata este cea a sangelui din cordonul ombilical. Procedura de recoltare este simpla si neinvaziva atat pentru mama cat si pentru fat si trebuie realizata imediat dupa nastere. Pe de alta parte, este si o sursa bogata de celule stem, astfel ca se vor putea recolta celule stem in cantitatea necesara intr-un timp foarte scurt.

Tratamentele care implica celule stem sunt permanent imbunatatite, astfel ca este mai usor sa fie gasite tratamentele adecvate pentru tot felul de situatii delicate, iar totul se datoreaza evolutiei constante a stiintei in medicina. In acest sens, consultantii de la Banca Stem Sure pot da mai multe informatii despre recoltarea de celule stem, acesta fiind locul ideal pentru recoltarea si stocarea celulelor stem, mai ales ca, proba recoltata este recunoscuta la nivel international.

Consultantii vor da dovada de profesionalism si seriozitate la fiecare solicitare, astfel incat fiecare client sa obtina rezultatele mult dorite.

Pentru ca Stem Sure este o banca privata, acest lucru va putea oferi cateva beneficii importante, incepand de la faptul ca orice client va avea acces la celulele stem pe care le depoziteaza, spre deosebire de clinicile de stat unde donarile se fac anonime si vor fi folosite in functie de nevoi, ceea ce presupune ca nu exista nicio garantie pentru donator ca se va putea folosi la un moment dat de propriile celule stem atunci cand va avea nevoie.

Din dorinta de a le oferi clientilor cele mai sigure si eficiente servicii, Banca Stem Sure colaboreaza cu laboratorul din Marea Britanie, Biovault, ce detine autorizatia Human Tissue Authority, dar si alte acreditari dupa standardele importante din Marea Britanie.

Pentru informatii suplimentare despre beneficiile si realizarile Stem Sure viziteaza www.stemsure.ro.