Afla totul despre tratamentele fitosanitare pentru combaterea plosnita verde de camp pe site-ul pestcontrol-bucuresti.ro!

Problema plosnitelor iti da batai de cap si cauti tratamente fitosanitare plosnita verde de camp? Ei bine, afla ca pe site-ul nostru, pestcontrol-bucuresti.ro, poti gasi echipa care sa stopeze aceasta problema. Alaturi de noi problema plosnitelor de camp nu mai este o grija pentru tine, pentru ca iti punem la dispozitie tratamentul necesar pentru a scapa de ele. Mirosul plosnitei de camp sau plosnitei verzi este asemanator cu al plosnitei de pat, unul dintre semnele de detectat daca exista o infestare cu plosnita de pat este mirosul neplacut pe care il produce o infestare stabilita intr-o camera.

Toate insectele sunt diferite si au trasaturi caracteristice, iar gandacul mirositor (plosnita de cereale) – asa cum se numeste in mod popular – are capacitatea de a degaja un miros neplacut specific. Acesta este un tip de protectie impotriva dusmanilor. Insecta este raspandita pe scara larga in Rusia. Adesea o insecta isi are caminul intr-o locuinta umana. Mirosul de gandac seamana cu zmeura. Primavara, insecta are o culoare verde bogata. Incetul cu incetul, culoarea devine galbena. Acest lucru este necesar pentru camuflajul de toamna. Totusi, partea buna este ca exista tratamente fitosanitare pentru plosnita verde de camp, iar aliatul ideal poate fi chiar Pest Control.

Ce trebuie sa stii despre plosnita verde de camp?

Gandacul are un corp plat care seamana cu un pentagon. Lungimea corpului ajunge la 9-12 mm. Sub coaja tare sunt o pereche de aripi. Parfumul este creat de glande speciale gasite in cefalotorax sau in partea din spate a corpului. Depinde direct de subspeciile insectelor. Culoarea este verde, galben, maro. Culoarea se schimba constant si depinde direct de locul de resedinta si de perioada anului.

Aparatul oral este de tip perforat si aspirat. Este necesar o tija pentru a gauri frunzele. Dupa sosirea vremii reci, insecta cade intr-un fel de hibernare. Plosnita verde se va trezi dupa sosirea primaverii si incalzirea solului. Reproducerea activa este caracteristica perioadei de primavara.

Cat despre plosnita verde de camp, aceasta creatura a naturii este familiara tuturor din copilarie. Printre boabele de zmeura sau agrise trebuie sa fi fost gasit un gandac verde, care se bucura si de fructele din gradina. Vom vorbi despre asta astazi. Desi ar putea parea mic si inofensiv, are un miros atat de caracteristic, incat impresia este intotdeauna de inconfundabila. La inceputul primaverii printre multe insecte plosnita verde este na dintre cele mai numeroase. O culoare stralucitoare pana la culoarea mijlocie ii permite sa se mascheze bine daca se aseaza pe suprafata frunzelor.  Dimensiunile sale sunt de pana la aproximativ 12 mm lungime.

Toamna, ca si frunzele copacilor, gandacul este acoperit cu pete intunecate de diferite culori: de la maro la maro sau galben-negru. Nu este usor sa-l vezi intr-o planta. Unul dintre numele populare ale insectei „scut” reflecta forma carapacei sale turtite. Mai jos are o pereche de aripi. Dar insecta zboara putin, doar pentru a se deplasa de la ramura la ramura. Pe frunze se deplaseaza cu ajutorul a trei perechi de picioare. Antenele lunga o vor ajuta sa navigheze si sa gaseasca mancare.

Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care le are aceasta insecta, insa ceea ce conteaza cu adevarat este faptul ca exista o serie de tratamente fitosanitare plosnita verde de camp, care, asa cum am vazut, afecteaza foarte mult sanatatea oamenilor si este distrugatoare pentru mediu. Pest Control iti da sansa la o viata curata si un mediu de trai sanatos! Cauta toate detaliile de care ai nevoie despre serviciile de tratamente fitosanitare plosnita verde de camp si scapa cat poti de repede de acest daunator urat mirositor si distrugator!