Ai grijă de sănătatea organismului tău cu Go Vita

Element chimic esențial pentru organismul uman, magneziul este un mineral cu roluri multiple pentru funcții și sisteme de bază. Un deficit instalat poate aduce cu sine nenumărate efecte adverse sau chiar predispoziția către afecțiuni grave și greu de tratat. De aceea este important să ne asigurăm necesarul zilnic recomandat atât prin alimentație, cât și prin administrarea de suplimente cu magneziu.

Care este rolul magneziului?

Importanța acestui mineral poate fi stabilită în raport cu fiecare organ sau proces în parte. Cu toate acestea, printre funcțiile de bază pe care le îndeplinește se numără susținerea proceselor digestive, metabolizarea glucozei în organism, stabilirea unei densități osoase corespunzătoare și a rezistenței musculare și are efecte demonstrate în ceea ce privește reducerea stărilor de oboseală, depresive sau anxioase.

Cum îți asiguri doza zilnică de magneziu recomandată?

Este bine cunoscut faptul că sănătatea generală a organismului pornește de la alimentație. Asigură-te că ai zilnic o dietă echilibrată și șansele să te confrunți cu orice fel de deficit sunt minime. Când vine vorba de cantitatea de magneziu asigurată, adevărate comori sunt considerate fructele oleaginoase și semințele, cerealele, legumele cu frunze verzi, avocado, peștele gras, lactatele sau carnea de pui și vită sunt, de asemenea, alimente bogate în magneziu și nu numai.

În cazul anumitor alergii, intoleranțe sau a imposibilității organismului să asimileze cantitatea necesară doar din alimente, o soluție foarte eficientă sunt suplimentele cu magneziu. Acestea nu doar că îți asigură o doză optimă, dar îți oferă totodată și toate celelalte substanțe nutritive care să faciliteze procesul de asimilare corectă.

Deși beneficiile administrării de suplimente sunt clare, este recomandat să o faci doar în baza unor analize și recomandări medicale. Este foarte important să stabilești în mod clar care sunt nevoile corpului tău și să alegi cantitatea corectă, astfel încât să poți evita excesul și toate complicațiile pe care le atrage.

Descoperă principalele semne ale unui deficit de magneziu

Dacă te confrunți adesea cu stări de oboseală accentuată, amorțeală a extremităților, stări nejustificate de anxietate sau crampe musculare, cel mai probabil ai carență de magneziu. Dacă această condiție nu este remediată la timp, se pot dezvolta complicații precum boli de inimă, afecțiuni respiratorii, probleme musculare sau diabet.

Alege suplimentele Go Vita și evită orice problemă cauzată de instalarea carenței

Fii întotdeauna pregătit cu suplimente de magneziu, astfel încât să poți combate rapid orice simptom nedorit. La Go Vita sănătatea ta este pe primul loc și aici vei găsi formulele și concentrațiile recomandate de medicul tău la o simplă căutare pe site. În plus și prețurile sunt foarte avantajoase, astfel încât indiferent de bugetul de care dispui, să îți poți achiziționa cu ușurință doza ta de sănătate.

Alege Go Vita pentru un echilibru perfect!