Avantajele folosirii plitei pe inductie

Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare in bucataria ta, atunci e bine sa ai in vedere toate aspectele legat de tipurile de plite incorporabile pe care le gasesti pe piata. Probabil ca si tu iti doresti o bucatarie moderna echipata cu electrocasnice de ultima generatie care iti permit sa gatesti in cele mai bune conditii preparatele preferate fara prea multe batai de cap.

Acum este foarte usor sa prepari orice iti doresti fiindca cei de la Techstore.ro Electrocasnice Excelente vin in ajutorul tau cu produse de calitate la cele mai bune preturi. Ai acces la o gama larga de produse fara prea multe batai de cap si iti poti achizitiona rapid produsele preferate la cele mai bune preturi.

Plita incorporabila cu inductie este un produs recomandat mai ales pentru bucatariile tineresti acolo unde nu folosesti prea des cuptorul si nici nu ai destul spatiu in bucatarie sa il irosesti inutil cu un aragaz. Plita se poate monta foarte usor direct pe blat avand un design modern si extrem de subtire.

Eficienta energetica foarte mare

Unul din principalele avantaje pentru care merita sa iti achizitionezi o plita incorporabila este datorat faptului ca eficienta energetica este foarte mare. Acest tip de plite incorporabile functioneaza pe principiul utilizarii campului electromagnetic de inalta frecventa. Vei economisi energie la fiecare utilizare deoarece energia electromagnetica produsa de bobina integrata in plita se transfera direct in fundul vasului de gatit incalzindu-l aproape instant. Pe langa energie, economisesti si minute bune pe care le poti folosi pentru a prepara mai multe mancaruri direct pe plita.

Senzori si indicatori de caldura

Plita prin inductie este echipata cu o multime de functii suplimentare dar printre cele mai importante sunt senzorii de caldura si de control al temperaturii care ajuta la distribuirea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a vasului de gatit. Pe langa acestia, plita cu inductie are si un indicator de caldura reziduala ce iti indica cate grade mai are arzatorul pentru a nu-l curata inainte e a se raci. Poate fi de folos aceasta informatie si pentru pastrarea mancarii calde direct pe plita pana la momentul servicii.

Manevrabilitate usoara si siguranta in utilizare

Comenzile si toate functiile plitei incorporabile sunt grupate in panoul de control pe care il poti utiliza prin touch screen. In acest fel scapi de butoanele enervante si ai o manevrare facila a plitei tale. Siguranta trebuie sa fie pe primul loc asa ca aceasta plita incalzeste doar zonele de contact direct cu vasele de gatit fiind ideala si pentru persoanele care nu sunt atat de pricepute in bucatarie.