Cat de bune sunt proteinele pe baza de plante?

 

Toate pudrele proteice sunt facute pentru a va ajuta sa obtineti aceleasi rezultate, dar, multi nutritionisti adora pudra proteica pe baza de plante pentru toate beneficiile sale uimitoare! Pudra proteica pe baza de plante isi obtine toate proteinele din, ati ghicit, plante! Este o sursa alternativa de proteine ​​care s-a dovedit a fi la fel de eficienta ca si celelalte tipuri de pulberi.

Plantele sunt de fapt o sursa excelenta pentru obtinerea de proteine ​​si sunt recomandate pentru a profita la maximum de dietele tale. De fapt, plantele si proteinele lor pot ajuta la echilibrarea dietelor si a organismului tau! La Whey Professional poti gasi si proteine pe baza de plante.

  1. Ajuta Pamantul

Un mare beneficiu, dar adesea trecut cu vederea, pentru alegerea proteinelor pe baza de plante in detrimentul proteinelor animale este efectul pozitiv pe care il are asupra mediului . Fabricarea pudrei proteice pe baza de plante este foarte de sanatoasa pentru mediu!

Este nevoie de mai putin pamant, apa si alte resurse pentru a cultiva culturi pentru proteine ​​​​pe baza de plante decat proteine ​​​​animale. De asemenea, este mult mai curat pentru mediu. Plantele sunt biodegradabile si creeaza mult mai putine deseuri decat proteinele animale.

Fermele mari de animale, pe de alta parte, creeaza o cantitate mare de deseuri si sunt responsabile pentru o mare parte din emisiile de gaze cu efect de sera de care sufera lumea noastra.

Daca doriti sa creati un impact mai mic asupra pamantului, cumpararea de pudra proteica pe baza de plante este un pas mic, dar util.

  1. Aliat fara alergii

Desi proteina din zer este excelenta pentru construirea muschilor, unii oameni pot suferi de alergii la zer. Alergia poate provoca gaze sau balonare pentru persoanele cu alergie la lapte sau alte alergii similare. Pudra proteica pe baza de plante poate fi alegerea de top pentru cei care sufera de o alergie la zer. De asemenea, poate fi o alegere excelenta pentru cei care au alergii la gluten!

Alte pudre proteice pot contine gluten pentru a va ajuta sa va simtiti mai plini, dar pudra proteica pe baza de plante, in special IdealRaw, este adesea fara gluten si hipoalergenica!

Atata timp cat nu ai o alergie specifica la niciunul dintre ingredientele din proteina pe baza de plante, pudra proteica este o alegere sigura pentru problemele majore legate de alergii.

Nicio reactie alergica inseamna ca va puteti concentra pe a va face corpul sa arate si sa se simta asa cum doriti. Atingerea acestor obiective de antrenament si pierdere in greutate este mai aproape ca niciodata! Pe epw.ro pot fi gasite cele mai bune astfe de proteine.

  1. Fibra prietenoasa

Vreti sa stiti de ce majoritatea pudrelor proteice pe baza de plante sunt atat de bune pentru? Totul se datoreaza unui cuvant mic grozav numit fibra. Plantele sunt pline de fibre!

 

Fibra este alcatuita atat din fibre solubile, cat si din fibre insolubile. Este fibra insolubila care ajuta sistemul nostru digestiv sa functioneze fara probleme. Fibra solubila ne face sa ne simtim plini si fericiti dupa ce mancam.

Deoarece plantele contin cantitati mari de fibre solubile si insolubile, obtinem beneficiul unei digestii care functioneaza corect si senzatia de plinatate pe care o dorim cu totii, mai ales atunci cand tinem dieta.

Exista multe pudre proteice care actioneaza ca optiuni de inlocuire a mesei pentru a va mentine satul in timp ce inca slabiti, dar pudra de proteine ​​​​pe baza de plante va ajuta in mod natural sa va simtiti plin, mentinandu-va si usor.

Fibrele pot ajuta si la sanatatea inimii! O inima fericita este esentiala pentru exercitiile si dieta adecvate.