Cat tine o lampa de sare?

O lampa cu sare Himalaya poate tine foarte mult timp daca este folosita conform instructiunilor care insotesc produsul. Iata cum functioneaza si de ce este bine sa utilizezi corepsunzator.

Colectarea poluantilor din aer si eliberarea de ioni negativi intr-o camera de locuit, de yoga sau de meditatie poate avea puternice proprietati de vindecare si beneficii pentru sanatate. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale unei lampi cu sare roz de Himalaya:

Lampa de sare este o sursa de lumina ecologica

Acestea sunt lampi complet naturale, folosesc becuri de putere redusa care consuma putina energie. Daca nu doriti ca acestea sa fie electrice, puteti folosi suporturi de lumanari care au acelasi efect asupra mediului.

Lampa de sare imbunatateste starea de spirit si concentrarea

Efectul ionilor negativi asupra organismului imbunatateste alimentarea cu sange si oxigen a creierului si a altor organe si, de asemenea, asigura o crestere a eliberarii de serotonina, neurotransmitatorul care ne face (literalmente) fericiti. Toate acestea ne afecteaza in mod natural starea de spirit si ne ajuta sa ne relaxam, sa ne odihnim si sa ne concentram mai bine.

Lampa de sare purifica aerul din jur

Sustinatorii lampilor de sare sustin ca aceste blocuri de sare au capacitatea de a elimina polenul, praful, fumul si multe alte tipuri de contaminanti. Lampa de sare va produce ioni negativi care vor capta moleculele de apa din incapere, precum si particulele de praf care le transporta. Astfel, piatra de sare va retine impuritatile si va lasa sa se evapore doar apa pura, purificand astfel atmosfera din camera voastra. Sarea a devenit un mineral comun pentru a vindeca si intari in mod natural mintea si corpul. Daca aveti lampi de sare in casa sau in studioul de yoga, veti crea o atmosfera mai pura, favorabila unei vieti sanatoase si veti imbunatati starea generala de bine.

Lampile de sare amelioreaza simptomele de alergie si astm

Lampa de sare pot ajuta la ameliorarea problemelor respiratorii ale persoanelor cu probleme respiratorii prin neutralizarea efectelor negative ale ionilor pozitivi din atmosfera.b In plus, lampile cu piatra de sare de Himalaya au un efect de a ajuta la eliminarea poluantilor din aer, purificand spatiile si caile respiratorii. De fapt, oamenii sunt atat de convinsi ca aceste saruri roz sunt benefice incat exista chiar si inhalatoare de sare de Himalaya disponibile pe piata.

 Lampa de sare creste nivelul de energie si reduce stresul

O alta afirmatie despre lampile cu cristale de sare de Himalaya este capacitatea lor de a ajuta la revitalizarea si calmarea organismului. Se spune ca ionii pozitivi va pot goli corpul de energie, in timp ce ionii negativi ajuta la intinerirea mintii si a corpului. Odata ce ionii negativi ajung in fluxul sanguin, se spune ca produc reactii biochimice care cresc serotonina, un hormon chimic care ajuta la ameliorarea depresiei, la reducerea stresului si la promovarea energiei in timpul zilei.

Diferenta dintre sarea de masa si sarea gema

Asa cum am mentionat mai devreme, in natura exista diferite tipuri de sare:

  • Cea mai cunoscuta este clorura de sodiu (NaCl), care este sarea de masa obisnuita, cunoscuta sub numele de sare de mare

A doua este sarea gema, care este extrasa din cristale din mine.