Cauți un cadou special pentru sărbători? Personalizează husele de telefon la Etuo!

Unul dintre produsele emblematice ale Etuo este, fără îndoială, husa telefon personalizata. În ciuda faptului că telefoanele mobile din zilele noastre sunt în mare parte frumoase ca design, nimeni nu vrea să riște să plece de acasă fără o carcasă de protecție, pentru că pot apărea incidente neplăcute. Și, după cum deja știi și tu, husa sau carcasa aleasă sunt complementul ideal pentru a-ți proteja dispozitivul: Acestea sunt rezistente, elegante, cu culori strălucitoare. Pe scurt, au totul!

În cele ce urmează vei descoperi de ce este recomandat să alegi o carcasă personalizată din magazinul Etuo și să înveți cum să îți proiectezi propriile huse pentru telefon personalizate. Astfel, indiferent dacă vrei să comanzi una pentru tine sau să o faci cadou unei persoane dragi, desenele și imprimeurile alese vor deveni un punct de atracție, exact așa cum o merită. Fie că ești un fan al husei iPhone, Huawei sau Samsung, continuă să citești, deoarece această postare te interesează!

De ce este nevoie de personalizarea carcasei telefonului?

Pe măsură ce vânzările de telefoane mobile cresc și piața tehnologiei evoluează, există o piață care crește exact cu aceeași viteză: cea a huselor pentru telefoane mobile. Potrivit unui sondaj realizat în 2013, 75% dintre proprietarii de smartphone-uri au o carcasă pentru telefonul lor. De asemenea, acestea studii raportează și câteva alte descoperiri interesante:

  • 70% dintre persoanele care nu folosesc o carcasă sunt utilizatori Android.
  • 87% dintre proprietarii de iPhone folosesc o carcasă pentru telefoanele lor.
  • 49% dintre proprietarii de iPhone au folosit mai multe huse în viața telefonului lor.

Știi deja că telefoanele mobile sunt esențiale. Practic toată lumea are cel puțin unul. Astfel, este de înțeles că mulți dintre utilizatorii decid să-și cumpere propriile carcase: fie pentru a proteja telefonul, fie și pentru a-l distinge și a-și surprinde stilul unic.

În sondajul menționat mai sus, se disting 5 tipuri de utilizatori ale acestor huse pentru telefon:

  • Protecție durabilă – Acest grup caută o carcasă solidă de calitate care să protejeze telefonul.
  • Moda și stil – Acest grup de oameni acordă mai multă importanță esteticii carcasei.
  • Moda practică – Acestui grup îi pasă și de estetică, dar sunt preocupați și de costuri.
  • Protecție de bază – Acest grup este mai discret: își doresc o carcasă funcțională pentru a-și proteja telefonul, dar nu sunt foarte selectivi.
  • Pasionați de tehnologie – Oameni care sunt, în general, entuziasmați de toate lucrurile tehnologice.

Cu Etuo, ai posibilitatea de a-ți personaliza modelele de huse de telefon și poți alege orice fotografie sau imprimeu îți dorești.

Carcasele personalizate tipărite sunt fabricate din policarbonat, deci sunt subțiri și foarte ușoare. Nu acoperă ecranul, dar protejează partea din spate a telefonului de zgârieturi. În plus, decupajele și butoanele sunt aliniate cu funcțiile telefonului pentru o potrivire perfectă.

Ar trebui spus că aceste carcase sunt rezistente la șocuri. Deci, ele îți pot proteja telefonul împotriva uzurii minore, însă nu te baza pe faptul că acestea sunt indestructibile sau previn daune grave. Ele sunt destinate în primul rând scopurilor estetice.