Ce buchet de mireasă să alegi – culori puternice sau culori pastel?

Buchetul de mireasă poate fi pata de culoare pe care o adaugi aspectului general, alături de rochia de mireasă albă sau poate fi elementul imaculat care redă puritatea unui eveniment de acest fel. Asortat cu tematica nunții, cu rochia de mireasă, cu costumul ginerelui sau cu rochiile domnișoarelor de onoare, buchetul de mireasă trebuie ales cu mare atenție, ținând seama de toate aspectele specifice esențiale. Iată cum poți alege în mod inedit culoarea buchetului tău de mireasă și cum poți face combinațiile inedite pentru o ținută impecabilă în una dintre cele mai importante zile ale vieții tale.

Ce culori poate avea buchetul tău de mireasă?

Monocolor sau în culori asortate, buchetul de mireasă reflectă, printre altele, și personalitatea și preferințele personale ale miresei. Buchetul pe care îl vei avea poate fi în culoarea preferată, în culorile care se poartă sau în tematica pe care o va avea întregul eveniment.

Un buchet de nuntă verde poate fi realizat din orhidee verzi, din flori tropicale, din hortenzii verzi, din cactuși sau alte flori suculente și poate avea, de asemenea, alături și fructe. Pentru a obține un contrast dramatic, poți alege rochii negre pentru domnișoarele de onoare, iar pentru un aspect victorian romantic poți combina cu verdele crud rozul pal, făcând astfel contrastul perfect între culorile puternice și cele pastel.

Buchetul de mireasă realizat din flori roșii redă senzualitatea, romantismul și pasiunea, iar unul dintre modelele de buchete mireasa deosebite realizat din flori albe este alegerea supremă pe care o poți face. Albul florilor va reda puritatea, inocența, iar potrivirea acestuia cu toate culorile îți oferă posibilitatea să alegi rochia și decorul sălii în orice culoare. Un guler verde închis al buchetului va crea contrastul perfect pentru a evidenția nu numai florile, ci și rochia.

Un buchet de nuntă roz sau mov este simpatic, feminim dar este de preferat ca acesta să conțină diverse nuanțe de culoare, de la cele mai puternice la cele mai pastelate. Un buchet de mireasă în culoarea mov va arăta impecabil atunci când va fi combinat cu verde lime și flori albe.

Ce culoare a buchetului să alegi în funcție de culoarea rochiei?

Dacă rochia de mireasă este albă, atunci libertatea de alegere a buchetului potrivit este absolut. Poți alege din florarie on-line atât un buchet alb, cât și unul monocrom în orice culoare sau chiar un buchet realizat din flori de diverse culori, un amestec de nuanțe strălucitoare și pastelate pentru un contrast deosebit.

Însă în cazul în care rochia de mireasă este colorată, trebuie să acorzi o atenție deosebită florilor pe care le vei alege. Pentru a-ți face o idee clară despre modul în care va arăta buchetul tău în contrast cu rochia, poți consulta oferta pe care o are o florarie on-line în materie de buchete de mireasă, iar din acest punct poți porni în căutarea buchetului de flori perfect. Deși nu poți greși sub nicio formă cu un buchet cu flori de culoare albă, dacă dorești o variantă colorată, atunci trebuie să realizezi asortarea perfectă între buchet și rochie.