Cele mai importante echipamente din bucatariile profesionale in care se gateste mancare asiatica

Mancarurile cu specific asiatic, in special cele extrem-orientale, se bucura de o larga apreciere la nivel mondial si, in special in ultimele doua decenii, au inceput sa aiba tot mai mult succes si printre consumatorii din Romania. Gustul deosebit, condimentele exotice si imbinarile de arome total neasteptate pentru cineva obisnuit cu bucataria europeana le confera un farmec cu totul aparte.

Gustul special e departe de a reprezenta singurul motiv pentru care se bucura de un succes atat de mare, in fiecare tara europeana. Este considerata mai sanatoasa decat mancarea traditionala romaneasca, deoarece contine o cantitate mai mica de grasime si imbina ingrediente mai diverse.

O mancare in acelasi timp sanatoasa si gustoasa nu se prepara tocmai simplu. In special pentru un bucatar european, pregatirea fiecarui fel de mancare din Extremul Orient reprezinta o adevarata provocare. Pentru a reusi, are nevoie de multa rabdare, de cunostinte solide si de echipamente special create pentru bucatarii profesionale.

Un element important al succesului poate fi asigurat daca studiati oferta furnizorului Fresco Expert, cu o experienta de aproape trei decenii in furnizarea pe piata romaneasca a celor mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale asiatice si nu numai. Acestea se remarca prin calitatea deosebita, garantata de producatori de renume pe plan mondial, precum si prin durata indelungata de viata si prin consumul redus de energie.

Arzator pentru vase mari, pe gaz

Disponibil la pretul de 2 134 de lei, aparatul nu are voie sa lipseasca din bucatarii profesionale in care se gatesc preparate asiatice. Oferit de platforma internationala Virtus Group GmbH, are dimensiunile de 50 x 50 x 47,5 centimetri, greutatea de 23 de kilograme si genereaza o putere de 13 kW gaz. Permite ca, intr-un timp relativ redus, sa se gateasca in vase de mari dimensiuni.

Masina de gatit pentru wok

Un astfel de dispozitiv este nelipsit din bucatarii profesionale specializate in mancarea asiatica. Produsul disponibil in magazinul online Fresco.ro functioneaza cu gaz, are o polita si doua arzatoare si costa 7 354 de lei. Are dimensiunile de 90 x 60 x 85 de centimetri si greutatea de 80 de kilograme. Fiecare din cele doua arzatoare are 13 kW, facand astfel posibila prepararea intr-un timp cat mai scurt a specialitatilor asiatice.

Cuptorul Tahdori

Acest tip de cuptor se remarca nu doar prin forma atipica, cat mai ales prin temperaturile ridicate pe care le genereaza, datorita carora le ofera preparatelor o savoare unica. Tocmai de aceea, este folosit in numeroase tari din Asia Centrala, de Sud si de Vest, precum si in unele state est-europene, precum republicile caucaziene Armenia, Georgia si Azerbaidjan. Produsul cantareste 250 de kilograme si are dimensiunile de 71 x 76 x 94 de centimetri. Este disponibil la pretul de 7 688 de lei.

Plita Teppanyaki pe gaz

Pentru bucatarii profesionale in care se doreste pregatirea unor mancaruri asiatice de cea mai buna calitate, plita Teppanyaki reprezinta un element absolut necesar. Produsul disponibil in magazinul online Fresco.ro este dotat cu un dulap inchis si are dimensiunile de 120 x 77 x 85 de centimetri, greutatea de 190 de kilograme si genereaza temperaturi de lucru cuprinse intre 50 si 250 de grade. Pretul este de 18 192 de lei.

Nu lasati nimic la voia intamplarii, daca vreti sa gatiti cea mai buna mancare asiatica! Bucatarii din Orient asa procedeaza, iar preparatele lor cuceresc lumea intreaga!