Conditii inchirieri aparate cafea. Bucura-te de arome intense, fara stres!

Ne incepem diminetile in viteza, stresati de timp si de gandul sa nu intarziem. Incercam sa ne punem rapid in miscare cu o cafea. Insa ce faci cand si sa stai 5 minute sa fierbi o cafea este prea mult, cand nu ai timp nici pentru asta? Simplu: apelezi la un serviciu de inchirieri aparate cafea si te bucuri de dimineti aromate si fara stres!

Si pentru ca intelege cat de importanta este o cafea buna la momentul potrivit, H2On.ro a pregatit pentru tine un serviciu de inchirieri aparate cafea, fara costuri suplimentare. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de cafea si de aparatul oferit in custodie este sa comanzi lunar minimum doua sortimente de cafea din oferta propusa pentru espressoarele din custodie. Folosirea aparatelor va fi gratuita!

Conditii inchirieri aparate cafea de la H2On.ro

1. Aparat de cafea LavAzza Mini – espressorul va fi al tau atat timp cat vei comanda minimum 2 sortimente de cafea capsule LavAzza, potrivite acestui tip de aparat. Astfel, te vei putea bucura de o gama variata de sortimente, precum LavAzza Espresso Corposo, Espresso Gustoso, Espresso Aromatico, Espresso Forte, Qualita Rosa, Qualita Oro, Tierra Bio, Lungo Corposo sau Lungo Aromatico;

aparate cafea

2. Aparate de cafea Julius Meinl – Acest tip de aparate este disponibil doar pentru companii si poti opta intre doua tipuri de pachete:

a. Espressor Julius Meinl Rubic – pe care-l poti avea in custodie, daca vei comanda lunar 2 cutii de cafea capsule Julius Meinl Professional. Poti alege aceeasi aroma sau oricare dintre cele 4 arome din gama Julius Meinl Professional;

b. Espressor Julius Meinl Saeco Area branded – acest tip de aparat il poti detine in custodie pentru o comanda minima de 4 cutii capsule din gama Julius Meinl Professional. La acest pachet, vei obtine gratuit, in custodie, si 2 bidoane cu apa H2On.

Tehnologia imbinata cu eficienta si designul avangardist au creat espressorul profesional Saeco Area, espressor ideal pentru utilizarea in diferite medii precum sali de conferinta sau birouri. Saeco Area creeaza mereu starea de unicitate si eleganta prin rezultate excelente chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi.

3. Aparat illy M4 – un espressor disponibil atat pentru persoanele fizice, cat si cele juridice. Daca vrei sa detii in custodie acest model de espressor, tot ce trebuie sa faci este sa comanzi lunar 2 cutii de cafea capsule illy. La acest pachet, veti obtine gratuit, in custodie, si 3 bidoane cu apa H2On.ro. Bidoanele trebuie returnate dupa folosire.

Espressorul illy M4 este un espressor modern, potrivit pentru orice loc din casa datorita dimensiunilor sale, este semiautomat atat pentru cafea lunga, cat si pentru cafea scurta. Tavita ajustabila permite folosirea atat a unei cesti de espresso, cat si a unei cesti de espresso lung.

Acest tip de serviciu oferit de H2On.ro este facil si indicat locurilor unde se obisnuieste un consum zilnic mai mare de 4 cafele pe zi. Astfel, nu doar ca te vei putea rasfata cu cafea buna, ci vei face si economie la buget, caci vei economisi banii pe care i-ai risipi pe achizitionarea unui aparat. Fie ca vorbim de o familie sau un business, serviciul oferit de H2On.ro este fiabil si te elibereaza de stresul mersului la cumparaturi si de cheltuieli suplimentare. Cafeaua ta este la un telefon distanta!

Care e diferenta intre serviciul de inchirieri aparate cafea H2On.ro si alte servicii de acest tip?

Alte servicii de inchirieri percep, de multe ori, o taxa sau cer un rulaj mult prea mare de cafea, potrivit, mai degraba, unei cafenele din zona centrala a oraselor mari. Daca nu vrei sa investesti intr-un espressor premium, dar iti doresti sa te bucuri de acea magie a cafelei aromate, atat acasa, cat si la birou, atunci nu ezita sa alegi serviciul de espressoare in custodie de la H2On.ro.

O alta diferenta majora este faptul ca esti eliberat de angajamentul contractului! Astfel, oricand iti vei dori sa intrerupi colaborarea cu H2On.ro, ii poti contacta pentru a returna espressorul, fara costuri suplimentare!

Te vei bucura de cele mai delicioase sortimente de cafea din intreaga lume. Oferta de inchirieri aparate cafea include sortimente delicioase de la illy, LavAzza sau Julius Meinl. Intra pe site-ul H2On.ro si consulta oferta completa de produse! Elibereaza-te de stres si bucura-te doar de beneficiile serviciilor oferite.