Cum asiguri necesarul de birotica al firmei tale?

Cui ii este frica de achizitii”? Acum cativa ani, raspunsul la intrebare ar fi fost strigat in cor de catre toti managerii: “tuturor!”. Astazi, in schimb, lucrurile stau la 180 de grade! Acum raspunsul este: “nimanui!”.

De ce aceasta schimbare de perspectiva vizavi de un subiect care, nu pana de mult timp, era cosmarul oricarui angajat care trebuia sa se ocupe cu aprovizionarea celor necesare la birou? Pentru ca acum toti oamenii se pot bucura de avantajele internetului si a comertului online.

Nu mai este necesar sa mergi in zeci de magazine pentru a cumpara tot ce ai nevoie. Acum poti gasi totul in acelasi loc si nici macar nu mai este nevoie sa te deplasezi la magazin sau depozit. Totul este la un click distanta, rapid si fara bataie de cap! Asigura-ti necesarul de birotica pentru firma ta de pe Office Class si uita de grijile de dinaintea erei internetului!

Tehnica de birou si accesorii IT

Pentru a putea face o treaba buna, care sa se traduca prin profit si prosperitate, angajatii si colegii tai trebuie sa aiba la dispozitie toate cele necesare. Conditiile de lucru sunt foarte importante, insa, pentru a putea atinge potentialul maxim al productivitatii, latura tehnica trebuie sa fie foarte bine aprovizionata.

Dupa o analiza detaliata a nevoilor celor care lucreaza in business-ul tau, este util sa faci o lista cu toate produsele de birotica necesare. Desi anumite accesorii sunt specifice anumitor afaceri, exista o serie de aparate care sunt indispensabile in orice birou.

De exemplu, distrugatorul de documente (care asigura confidentialitatea actelor tale), trimmerul pentru hartie (care ofera forma si dimensiunea dorita oricarui tip de hartie) sau aparatul pentru indosariat sunt doar cateva dintre elementele de birotica fara de care afacerea ta s-ar putea dezvolta mai lent.

Aparatura si consumabile IT

Aceasta categorie de produse poate fi considerata ca fiind baza oricarei afaceri din secolul XXI. Indiferent daca firma ta este de avocatura, daca ai sub conducere o agentie de publicitate sau daca te ocupi cu producerea de motoare de tir, nu iti poti desfasura activitatea birocratica zilnica fara aparatura si consumabile IT.

Printre cele mai uzitate si apreciate produse pot fi amintite imprimantele, faxurile, copiatoarele si multifunctionalele. Numele cu rezonanta internationala care se ocupa de fabricarea acestor aparate sunt Canon, Epson, HP, Brother, Acer, Benq, Xerox, Fujitsu si Philips. Prin urmare, calitatea este la cel mai inalt nivel. Daca tot trebuie sa faci niste achizitii, nu uita de scannere, camere web, tastaturile sau sistemele audio!

Birotica si papetarie

Desi multi ar putea crede ca cei doi termeni se afla intr-o relatie de sinonimie, adevarul este altul. Primul cuvant se refera la partea de aparate de sine statatoare si consumabile, in vreme ce al doilea reprezinta un termen “umbrela” pentru trei categorii principale: produse din hartie si plicuri, instrumente de scris si corectoare, rechizite scolare si jucarii.

Cu toate acestea, birotica nu poate functiona fara ajutorul articolelor de hartie. Intrucat ai posibilitatea de a achizitiona tot ceea ce este necesar pentru firma ta de la un one-stop-shop, nu ezita si nu cauta in alta parte! Totul este la indemana!

Ofera afacerii tale viitorul stralucit pe care il merita!

Articol realizat de www.iagency.ro