Cumpara un vestiar metalic gata asamblat si utilizeaza-l imediat!

Atunci cand detii o companie, organizarea poate deveni o sarcina dificila. Din fericire, un vestiar metalic de la Viamond.ro te ajuta sa depasesti acest obstacol. Intr-un astfel de produs se pot depozita atat obiecte personale, cat si echipamente sau unelte de lucru pentru angajati. Iata ce fel de modele asamblate sunt disponibile la vanzare!

Vestiarele compacte

Acestea sunt potrivite in domeniul tehnic, deoarece afacerile din aceeasi industrie necesita uniforme de schimb. In plus, fiecare membru al echipei isi doreste sa aiba parte la intimitate. Un model cu 2 usi si un compartiment cu 4 polite este ideal pentru asta. Dimensiunile sale sunt de 600x450x1800 mm, iar interiorul contine bara pentru umerase si carlig. Constructia robusta permite utilizarea pe o perioada indelungata fara interventii. Exteriorul este realizat din tabla de otel profilata, cu grosimea de 0,7 mm.

Vestiare cu usi in Z

Un vestiar metalic cu usi in Z este apreciat in special in industria de constructii. Un asemenea produs are pretul de 2.042,03 RON cu TVA si vine la pachet cu un set cadou. Acesta contine 6 casti de protectie pe marimea 58. Suspensia lor este realizata din polietilena, are fixarea in 6 puncte si rezista la temperaturi de pana la -10… +50aC.

In acelasi set sunt incluse 6 bucati de veste reflectorizante, alcatuite din poliester si cu benzi de 5 cm latime. Marimea acestora este M, fiind universale. La cerere, vestiarul clasic poate fi echipat cu picioare metalice aplicate prin sudura H120 mm, cu terminatia din plastic reglabila pe inaltime. O alta posibilitate este sa adaugi o cheie master, care ofera posibilitatea de deschidere a tuturor usilor.

Vestiarele cu bancuta

Daca iti doresti un vestiar metalic cu bancuta, cel mai probabil detii o sala de fitness. Aceasta piesa de mobilier poate fi utila si in fabrici sau in ateliere auto, atunci cand angajatii au un program dificil si isi doresc sa se relaxeze la final. Banca poate fi atat realizata din lemn, cat si din metal sau din blat laminat. Exteriorul are initial culoarea gri deschis, dar usile se modifica pe oricare alta nuanta. Spre exemplu, pe acestea le poti face bej, rosu sau azuriu.

Pretul pentru operatiune este de 32 lei/usa, fara TVA. Fantele de aerisire in partea superioara asigura circulatia optima a aerului si un nivel de ventilatie corespunzator. Din acelasi motiv, clientii isi pot amplasa hainele, chiar daca acestea sunt umede si prezinta un risc mare de dezvoltare a bacteriilor. Garantia oferita pentru acest vestiar metalic este valabila 3 ani de zile din momentul achizitiei.

Vestiarele scolare

Institutiile de invatamant utilizeaza aceste modele datorita faptului ca sunt concepute special pentru ghiozdane si materiale didactice. Totusi, o companie cu multi angajati poate apela oricand la aceeasi solutie. Dimensiunile unui astfel de produs ajung la 1200x500x1800 mm si sunt prezente numeroase compartimente.

Vopseaua este in majoritatea cazurilor colorata si exista picioare de 15 cm. Acestea permit curatarea spatiului inferior si evitarea ruginii intr-un mod mai simplu. Sistemul de inchidere este cel clasic cu 2 chei, dar se poate atasa si o inchidere in 3 puncte sau cu moneda.

De unde sa cumperi un vestiar metalic asamblat?

Mobilierul din metal reprezinta o investitie necesara in orice firma care pune accent pe organizare. Vestiarul metalic comandat trebuie insa sa vina livrat direct in stare asamblata, deoarece, in acest mod, nu exista riscul de deteriorare in timpul procesului si elimini nevoia de a angaja o persoana avizata in domeniul. Pe un site de birotica si papetarie online ca Viamond.ro gasesti modele de acest tip la oferte!