Cumpărați o mașină într-un mod inteligent și ușor

A merge la un dealer pentru a cumpăra o mașină poate fi intimidant și distractiv. Cercetările vă vor ajuta să ajungeți fericiți după achiziție. Utilizați următoarele sfaturi pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Nu lăsați un agent de vânzări să vă vândă un vehicul pe care nu vi-l puteți permite. O mulțime de oameni sunt convinși să cumpere o mașină sport de către un agent de vânzări spunându-le că arată fabulos la volan. Amintiți-vă, agentul de vânzări urmărește un comision.

Nu vizitați o reprezentanță până nu știți de ce mașină sunteți interesat să cumpărați. Trebuie să faceți câteva cercetări pe internet, astfel încât să va puteți da seama care este masina potrivita pentru dvs. Puteți afla, de asemenea, ce mașini oferă siguranță, împreună cu lucrurile pe care un dealer nu vi le poate spune.

Înainte să ieșiți și să vă uitați la mașini, vedeti cati bani aveti

Căutați elemente de siguranță atunci când cumpărați o mașină nouă. Frânele antiblocare sunt o necesitate absolută pentru orice mașină. În plus, mașina ar trebui să aibă mai multe airbag-uri. Când te gândești la cât timp vei petrece tu și familia ta în mașină, este ușor să vezi de ce caracteristicile de siguranță sunt atât de importante.

Vorbiți cu banca dvs. cu privire la împrumuturi înainte de a vă îndrepta spre cumpărarea unei mașini noi. Trebuie să știți că acest lucru este disponibil înainte de a încerca să cumpărați. Uneori puteți obține o rată a dobânzii mai bună prin intermediul reprezentanței, dar cel mai bine este să verificați și prin banca dvs.

Test drive-ul este unul dintre cei mai importanți pași în procesul de cumpărături auto. Nu este vorba despre marcă sau model, ci despre specificul mașinii pe care o puteți cumpăra. S-ar putea să existe o problemă cu care nu o cunoașteți decât dacă o conduceți.

Nu presupuneți că trebuie să cumpărați doar de la reprezentanțe. Este posibil să aflați că mașina care vă place este disponibilă pe un lot mic sau prin intermediul unui vânzător privat. Căutați prin anunțurile din zona comunității și vânați prin intermediul rețelelor sociale si a siteurilor de anunturi (https://ivu.ro/) pentru a vă concentra căutarea pe mașinile disponibile în cartierul dvs. ( https://ivu.ro/anunturi-auto/ )

Asigurați-vă că ați citit totul înainte de al semna. Citiți întregul contract înainte de a fi de acord cu orice. După ce ați semnat un contract, sunteți obligat legal să îl onorați. Dacă nu îți vine să citești contractul în care te afli, vezi dacă îl poți duce la tine pentru a citi mai atent despre el. În cazul în care reprezentanța nu vă oferă o copie, luați cât timp aveți nevoie și citiți-o în întregime.

Nu veți găsi în mod magic cele mai bune oferte pentru dvs. Trebuie să știi unde să le găsești. Trebuie să le descompuneți calculele și să veniți cu ale voastre. Amintiți-vă sfaturile pe care le-ați citit aici la început.