De ce sunt colectionate si conservate semintele de cannabis?

Colectionarii cumpara seminte de canabis conservate de producatori astfel incat sa reziste cat mai bine. Pentru cei care cumpara seminte de la zonaverde.ro rezultatul este cu siguranta unul de lunga durata, pentru ca semintele vor rezista mult timp fara sa aiba probleme. Prin urmare, recomandarea noastra este aceea de a citi cat mai multe despre procesul de conservare al semintelor, astfel incat sa stii exact ceea ce cumperi.

Pe zonaverde.ro vei gasi cele mai importante nume de plante din acest domeniu.

Genetica canabisului provine adesea de la companii si organizatii externe, cum ar fi pepiniere si banci de seminte. Pentru producatorul individual, conservarea semintelor si a polenului elimina aceasta dependenta de companiile externe. Acest lucru este valabil mai ales in cazul polenului, deoarece foarte putine companii (daca exista) ofera polen publicului.

Economisirea spatiului este un motiv important pentru a lua in considerare depozitarea pe termen lung a semintelor si a polenului.

Eforturi precum vanatoarea fenotipului si mentinerea geneticii dorite poate fi salvat pentru mai tarziu prin conservarea genetica. Acest proces este ca o copie de rezerva a lucrarilor pe un hard disk.

Ulterior, toate aceste seminte conservate sunt reutilizate de marii producatori atunci cand au nevoie de ele. Datorita cererii venite din partea pasionatilor de botanica, acum, marii cultivatori se ocupa de aceste seminte intr-un mod cu adevarat unic, producand seminte speciale pentru a fi colectionate. Semintele sunt astfel amabalate in cel mai interesant mod si sunt oferite pentru a fi comercializate, astfel incat la utilizatorul final sa ajunga doar seminte de colectie. Sunt producatori care doar de asta se ocupa, mai exact de piata de suveniruri, imbunatatind periodic semintele si producand plante care la randul lor vor da nastere altor seminte pentru a fi vandute colectionarilor si pasionatilor de acest domeniu. Semintele de canabis devin astfel adevarate bijuterii.