Descoperă oferta de echipamente de curățenie profesionale de la Uniclean

Spațiile mari și suprafețele ample necesită în majoritatea cazurilor un timp foarte mare alocat serviciilor de curățenie. Acest lucru însă poate fi o problemă în cazul clădirilor care prezintă constant un trafic intens de persoane. De aceea, pentru a te asigura totuși că podelele sunt mereu impecabile, Uniclean îți propune nenumărate dispozitive profesionale menite să îți ușureze munca. Descoperă oferta de monodiscuri de la Uniclean și află cum poți obține suprafețe impecabile cu mai puțin efort necesar!

De ce să utilizezi monodiscuri în procesele tale de curățenie?

Clasicul mop pare să nu mai facă față standardelor tot mai înalte de curățenie impuse. Eficiența sa nu îi este contestată, însă efortul pe care îl necesită și timpul mare de execuție fac să nu fie tocmai soluția ideală. Un monodisc în schimb, reușește să elimine instant chiar și depuneri considerabile de murdărie, datorită sutelor de rotiri pe minut, dar și a perilor abrazivi de care dispune. Curăță și lustruiește în același timp orice suprafață, iar pentru elementele din gresie sau faianță, chiar și rosturile vor fi impecabile în urma utilizării sale.

Mai mult decât atât, vei putea obține rezultate multiple cu ajutorul multiplele variante de pad-uri. Vei putea ajusta capătul în funcție de nevoi și suprafețe. În oferta Uniclean vei găsi pad-uri cu diferite grade de abraziune pentru curățare, pentru aplicarea cerurilor, pentru șlefuire, pentru lustruire, pad-uri cristalizate și multe altele.

Alege varianta ideală pentru tine

Oferta Uniclean îți propune nenumărate modele diferite pentru a avea garanția că aici vei găsi cu ușurință exact ceea ce cauți. Dimensiuni variate, funcții multiple, direcții de utilizare și multe alte caracteristici te așteaptă pentru a te ajuta să îți configurezi un dispozitiv ideal care să îți garanteze procese de curățare foarte eficiente, ușoare și, nu în ultimul rând, rapide.

În cazul în care nu știi cu exactitate care model va satisface întocmai cerințele tale, poți întreba un specialist din echipa noastră. Serviciul gratuit de consultanță de specialitate este întotdeauna la dispoziția ta, astfel încât să poți obține recomandări în baza procedurilor pe care urmează să le efectuezi și a rezultatelor pe care vrei să le obții.

Cere oferta personalizată de preț

Cu Uniclean știi mereu că plătești prețul corect pentru fiecare dispozitiv pe care alegi să îl cumperi. Acest lucru se datorează faptului că nu te vei lovi de costuri prestabilite, ci acestea vor fi calculate la momentul la care plasezi comanda în funcții de propriile tale dorințe. În acest mod nu vei fi în situația în care suma este foarte mare din cauza unor accesorii sau funcții de care poate că nici nu ai nevoie.

Monodiscurile Uniclean te ajută să ai mereu podele perfect strălucitoare!