Europenii si romanii au incredere in OVB

OVB este o companie remarcabila in domeniul asigurarilor. Mai intai, si-a desfasurat activitatea in statele europene timp de aproape o jumatate de secol adunand milioane de clienti multumiti. Pe masura ce se acumula experienta, se diversificau asigurarile pentru a acoperi toate nevoile oamenilor.

Apoi a inceput sa creasca numarul expertilor financiari si sa se diversifice cursurile de pregatire pentru aceasta categorie socio-profesionala asa de necesara. OVB nu s-ar fi putut ocupa singura de banii asiguratilor si asa au aparut si cei peste 100 de parteneri puternici care investesc banii clientilor si ii inmultesc. Compania actiona in peste 16 state europene si de cateva decenii si-a deschis reprezentanta si in Romania.

OVB Romania a castigat increderea romanilor inca de la aparitia pe piata romaneasca prin seriozitate si disponibilitate. In prezent, ocupa primele locuri in topul celor mai solicitate asigurari de viata, de sanatate si de locuinta din Romania.

Numarul clientilor s-a aflat in continua crestere pentru ca acestia pot avea consilierul lor financiar care li se dedica si il pot contacta foarte usor. Modalitatile de acces la informatii, la produse si la servicii sunt mult simplificate pentru ca vizitatorul gaseste tot ce are nevoie pe site-ul OVB.

Datele de contact ale reprezentantilor acestui broker puternic de asigurari sunt disponibile pe site. Persoanele care vor sa se asigure au la dispozitie: numere de telefoane, adresa de e-mail, paginile oficiale ale companiei de pe retelele de socializare, plus un formular de contact online pe care il pot completa si expedia.

Alegerea tipului de asigurare se face in functie de obiective si de necesitati, dar se impune sa se precizeze ca acestea trebuie sa fie facute la timp.

De pilda, persoanele care calatoresc departe de tara la mii de kilometri si petrec acolo mai multe zile este cat se poate de firesc sa isi faca o asigurare de calatorie. Dar ea se face cu mult timp inainte de plecare, sa fie valabila.

Un om care poseda aceasta asigurare nu se va teme:

– ca i se vor pierde bagajele pe drum si va fi pagubit pentru ca primeste despagubire, daca se intampla acest lucru;

-de eventualele imbolnaviri in tarile tranzitate sau in tara de destinatie si ca ar fi obligat sa achite costurile spitalizarii, in cazul in care aceasta se impune. Oricand pot surveni: accidentari, toxiinfectii alimentare, boli cauzate de schimbarile climatice, de intepaturile unor insecte.

Asigurarea de calatorie este singura solutie eficienta la care ar trebui sa se gandeasca toti cei care isi petrec frecvent concediile departe de tara sau planuiesc sa faca acea calatorie a vietii in jurul lumii.

La fel de practici si de vigilenti trebuie sa fie oamenii care au in familie multi bolnavi sau rude apropiate cu probleme oncologice. Asigurarea de sanatate valida nu atrage boala cum gresit ar crede superstitiosii, ci constituie un instrument eficient de combatere a ei, in cazul in care aceasta s-ar produce.

Toti oamenii sanatosi sa se gandeasca la faptul ca o persoana bolnava are nevoie de suport financiar pentru ca:

-veniturile sale vor fi mult diminuate in perioada concediilor medicale;

-ameliorarea bolii este foarte costisitoare, fie ca implica investigatii, consultatii, tratamente si proceduri, fie ca este necesara spitalizarea indelungata.

Asigurarea de sanatate acopera toate aceste cheltuieli si reprezinta gura de oxigen de care are nevoie in aceasta situatie si bolnavul, dar si apartinatorii.

Tinerii care observa atent cat de mult se chinuiesc sa supravietuiasca parintii lor cu o pensie minima, cochetand cu cheltuielile si datoriile este cazul sa solicite consultanta unui expert financiar OVB si sa isi faca urgent o asigurare de pensie facultativa. Banii livrati in transe acum cand venitul este multumitor se vor intoarce la momentul oportun, cand scad vertiginos si resursele financiare, dar si puterile unui om.

OVB asigura in prezent pensii facultative pentru milioane de cetateni europeni care sunt foarte multumiti de acest aranjament economic si datorita acestui venit suplimentar sunt si mai sanatosi, fiindca nu le este teama de ziua de maine. Multi europeni au declarat ca datorita asigurarii de pensie facultativa pot calatori confortabil in toata lumea si ca aceasta asigurare i-a facut fericiti.

Daca la tinerete nu puteau sa se bucure de viata asa de mult, fiindca erau angajati si mergeau numai in concedii, in prezent au libertatea deplina de a calatori pana la capatul lumii.

Pentru ca exista aceasta forma de economisire si oameni dedicati asigurarilor este pacat ca romanii sa iroseasca sansa de a-si asigura pensii facultative!

Cu cat asigurarea pentru pensia facultativa se face mai din timp, cu atat se vor strange bani mai multi.

Dar oamenii au motive de ingrijoare privind cum in jurul lor locuinte mari si robuste sunt puse la pamant de un uragan sau se transforma in ruine din cauza unor incendii sau a unor explozii. E sfasietor de trist cand din munca de-o viata a unui om nu mai ramane nimic si nu are nici unde sa se adaposteasca!

Asigurarea de locuinta este vitala si in acest caz. Banii care vor fi oferiti drept despagubire ii vor permite detinatorului locuintei sa isi ridice  doua camere, o bucatarie si o baie si sa priveasca increzator viitorul. Poate nu mai dispune de resurse si de putere sa reconstruiasca locuinta uriasa pe care a avut-o, dar nu va ramane sub cerul liber si nu va astepta sa fie primit de rude sau sa ii asigure autoritatile un loc de dormit.

Orice persoana majora isi poate face asigurari ca sa nu aiba motive sa se teama de viitor!