Grinderul de tutun, cel mai bun prieten al fumatorului!

Din gama accesoriilor foarte cautate de fumatorii pasionati de tigari rulate, face parte si cel mai bine cotat produs al acestei categorii, indragitul grinder tutun. Aromele sunt mult intensificate dupa trecerea tutunului prin acest instrument, experienta fumatului devenind una exceptionala.

 

Poate iti mai amintesti, din filme sau de la strabunici, cum se practica pe vremuri faramitarea si amestecarea tutunului direct cu degetele. Aceasta metoda este din ce in ce mai rar intalnita in prezent, odata cu aparitia acestor accesorii moderne. Cu ajutorul lor, calitatea este accentuata considerabil si se recunoaste mai ales prin fumul mult mai fin. Rulatul tigarilor devine astfel o placere pentru orice fumator impatimit.

 

Ce este un grinder pentru tutun?

 

Un grinder pentru tutun, disponibil si in magazinul online legalizeit.ro, poate fi asemanat cu o mini masina de macinat, ce consta intr-un cilindru mic, de obicei realizat din aluminiu, conceput pentru a taia tutunul in fasii fine. Aceste accesorii pot fi alcatuite din doua, trei sau patru compartimente, din care unele au rolul in tocarea ierburilor prin intermediul unor dinti ascutiti, interconectati, iar celelalte colecteaza si stocheaza produsul macinat. Dupa ce a fost maruntit, tutunul poate fi apoi utilizat la rularea manuala a tigarilor.

 

Iti poti alege, dintr-o multitudine de modele puse la dispozitia ta pe site-ul Legalizeit.ro, un grinder pentru tutun si ierburi care sa iti indeplineasca absolut toate cerintele. Daca esti in cautarea unui produs cu putere maxima si durabilitate, poti opta pentru variantele din metal, insa si cele din lemn isi fac treaba la fel de bine, avand un design retro deosebit de estetic.

 

Cele compuse din doua parti sunt eficiente pentru a obtine rezultate bune, insa daca esti un fumator impatimit, se recomanda grinderul din patru parti. Din aceasta categorie fac parte si modelele de la Black Leaf, fabricate din aluminiu aerospatial anodizat si accesorizate cu elemente de design atragatoare pe capac. Dintii in forma de trapez pot marunti cu usurinta plantele uscate, dar si materialele mai dure. Sunt prevazute cu sita pentru polen, camera de depozitare si spatula, iar inchiderea se face cu ajutorul magnetilor.

 

Beneficiile unui grinder tutun

 

  • Miros si aspect irezistibil

Macinarea tutunului deblocheaza arome minunate, care nu pot fi obtinute prin maruntirea cu ajutorul degetelor sau ale foarfecelor. Consistenta este mai buna in comparatie cu bucatile de dimensiuni diferite, rezultate de la ruperea cu mana.

 

  • Eficienta crescuta

Planta, fiind macinata in bucati mici si consistente, poate fi stocata sau rulata intr-un mod mult mai compact, ceea ce duce la o expunere mai redusa la oxigen. Prin urmare, va arde mai putin inainte de a inhala si de a creste fluxul de aer, acest lucru evidentiindu-se si printr-un fum fin.

 

  • Economie de costuri

Eficienta ridicata se traduce si prin costuri reduse, deoarece cu ajutorul unui grinder pentru tutun nu mai ai nevoie de cantitati mari de produs pentru a obtine acelasi efect.

 

  • Economie de timp

Grinderele accelereaza si simplifica procesul de maruntire al plantelor uscate si fac mult mai usoara stocarea si pastrarea in cele mai bune conditii, atunci cand acestea sunt macinate fin.

 

Consulta catalogul de produse si adauga la colectia de fumator un grinder cu design deosebit, modern si eficient. Acest accesoriu poate fi, de asemenea, si o idee originala de cadou pentru un amator al tigarilor rulate, care va fi cu siguranta impresionat de surpriza ta.

 

Articol realizat de www.iagency.ro