Locul din care obtinem cele mai bune recipient din plastic

Desi este considerat a fi unul dintre cele mai poluante materiale, datorita perioadei extrem de lungi de descompunere precum si a gradului ridicat de pericol adus de materiile prime in cazul anumitor produse, utilizam zilnic plasticul, in nenumaratele sale forme, de la cutii si navete pana la containere si mici recipiente si ambalaje. Acesta este preferat de catre producatori dar si de catre consumatori datorita pretului mici de prelucrare, de achizitie, eficientei sale si rezistentei in timp, in aproape toate domeniile in care poate fi utilizat.

Deoarece au costuri scazute dar si datorita manevrarii mult mai facile si a posibilitatilor de pliere si de ambalare, recipentele si produsele de ambalare din plastic sunt folosite de din ce in ce mai multe business-uri, in special depozite de materiale, supermarket-uri , magazine si alte spatii comerciale. Reprezinta solutii optime de depozitare a unei arii mari de produse si obiecte de la fructe si legume pana la articole vestimentare en gross in centrele comerciale sau in magazinele second hand.

Chiar si in ziua de azi, multe business-uri inca prefera utilizarea boxpaletilor din materiale metalice insa utilizarea celor din plastic este mult mai avantajoasa din anumite puncte de vedere. Pot fi manevrate mai usor, avand o greutate mai mica, sunt foarte rezistente, plasticul folosit in producerea acestora fiind de calitate superioara si se pot plia sau demonta si monta inapoi foarte usor. In functie de locatia in care sunt utilizate si de sarcinile pentru care sunt utilizate avem la dispozitie mai multe tipuri de astfel de boxpaleti, unele oferindu-ne posibilitatea de a le inchide in totalitate cu un capac. Acest tip de boxpaleti din plastic sunt asadar foarte buni pentru transport.

Numeroase solutii de ambalare, transport si practic, logistica, sunt realizate si de catre cei de la Schoeller Allibert, un lider european in proiectarea si executia de solutii de ambalare din plastic, avand o experienta foarte indelungata in acest domeniu. Pentru a creea doar cele mai bune produse, aceasta firma colaboreaza cu numerosi alti producatori importanti si se concentreaza in prezent pe 7 arii de activitate, cu precadere in agricultura, productia alimentara, industria auto si industria bauturilor.

Boxpaletii produsi la Schoeller Allibert sunt realizati pentru a putea fi utilizati in diverse sarcini de la depozitarea fructelor sau a legumelor pana la depozitarea prodselor vrac din fabricile de productie sau a magazinelor care le comecializeaza. In procesul de productie, specialistii de aici iau in calcul gradul de toxicitate pe care il au materiile prime utilizate, incercand pe cat de mult posibil sa elimine acest risc si sa faca produsele perfecte pentru a fi utilizate in orice fel de sarcini. Desigur ca si dimensiunile acestor boxpaleti variaza, in mod normal fiind creati dupa anumite standarde dar si la comanda, la dimensiunile dorite de un anumit client daca este vorba de un parteneriat de durata intre client si aceasta firma.

Dupa cum probabil ca multi dintre noi am putut observa, in fiecare an apar noi idei si proceduri prin care specialistii ne invata cum sa ne ambalam si sa ne depozitam lucrurile pe care nu le folosim prea des insa metodele traditionale vor ramane mereu cele mai bune si cele mai la indemana. Inovatiile tehnologice au facut ca si produsele realizate din plastic sa devina foarte rezistente si sa ramana la fel de elastice si usoare. Sunt folosite diverse medote de turnare a plasticului in forme, de tratare a acestuia si de amestecare cu diversi agenti care ii ofera duritate si elasticitatea dorita. Ceea ce face produsele de plastic mai bune decat cele din alte materiale este faptul ca schimbarile de temperatura nu le afecteaza in niciun fel iar noile imbunatatiri aduse le protejeaza chiar si de foc, pana intr-un anumit punct. Paletii de plastic de exemplu, mult mai usor decat cei de lemn car pot prelua sarcini de acceasi greutate si rezista la utilizari indelungate, chiar daca sunt tinuti in ploaie sau zapada. Sau mai bine, containere din plastic care pot fi utilizate pentru a depozita diverse produse si bunuri.

Containetrele dar si numeroase modele de navete Schoellerallibert.com  pot fi utilizate in supermarketuri unde produsele en gross pot fi depozitate mai usor. Faptul ca aceste containere sunt pliabile si ca pot fi demontate partial sau total le ofera utilizatorilor o manevrare mai facila a acestora.  O utilizare notabila a acestora este in companiile de productie, in divese domenii de la productia de automobile pana la productia de turbine eoliene sau pentru ambarcatiuni. Acestea sunt folosite in linia de productie, fiind, asa cum am precizat, usor de manevrat, de la o sectie la alte in cadrul liniei de productie dar si in cadrul transportului de piese sau de materie prima.

Astfel, putem folosi un container de plastic la o multitudine de lucruri, in marea majoritate a business-urilor dupa cum am demonstrat prin partenerii pe care ii are firma Schoeller Allibert si in plus ne ajuta si sa protejam mediul inconjurator, chiar daca intr-o mic masura, limitand taierea padurilor pentru realizarea din lemn a acestor containere, fiind chiar mott-ul firmei sa creeze solutii inovatoare pentru o lume mai buna, fapt pe care il au in vedere toate marile companii din acest domeniu dar si din altele.

Alegand calitatea si eficienta, obtinem mai rapid, la un cost mai scazut si fara nicio grija, rezultatele pe care le dorim in cadrul oricarui business in care ambalajele si recipientele din plastic se pot dovedi utile, chiar indispensabile.