Parbrizeacasa.ro, locul in care se rezolva probleme importante

Daca se rupe chederul, usa nu se mai inchide bine sau nu se mai inchide deloc. De cate ori coboara cineva care a stat pe bancheta din spate, posesorul masinii trebuie sa traga pe dreapta, sa opreasca motorul, sa coboare si dupa ce deschide usa, sa fixeze chederul minute in sir. Poate se grabeste ca a intarziat de la serviciu sau are programare la medic sau si mai rau avionul pleaca la o anumita ora, iar el trebuie sa indeplieasca toate formalitatile.

Tocmai cand se grabeste mai tare, atunci chederul dezlipit se face gramada si nu se mai asaza ca din afara sa nu patrunda aer si praf in masina.

Pare de necrezut ca o piesa aparent neinsemnata a masinii sa produca atat de multe neplaceri si totusi pana nu se lipeste perfect un cheder de calitate, situatia se va repeta. Cine a cautat chedere auto in magazinele cu piese auto din oras pana la exasperare si nu a gasit, sa fie sigur ca pe site-ul firmei Parbrizeacasa.ro va gasi rezolvare pentru problema sa.

In magazinul firmei se gasesc: parbrize, lunete, geamuri laterale si chedere pentru sute de marci de autoturisme, dar si pentru camioane, autoutilitare si utilaje. In Bucuresti si zonele limitrofe din Ilfov, livrarea pieselor comandate insotita de manopera (montaj sau lipire, dupa caz) se face prin deplasarea echipei de specialisti a firmei cu masina firmei si cu aparatura si consumabilele necesare. Deplasarea la adresa indicata de client se face gratuit.

Posibil ca masina a stat in garaj 3-4 saptamani de cand s-a spart parbrizul si posesorul ei nu a gasit altul la magazinele de profil din oras si acest lucru a fost din cauza faptului ca nu a stiut de firma care monteaza parbrizele la domiciliul clientului.

De la comandarea parbrizului, a geamurilor laterale si a chederelor pana la aducerea lor acasa si montarea nu trec decat cateva ore, fiindca profesionistii de la Parbrizeacasa nu au timp liber. Ei lucreaza si sambata si duminica, intelegand cat de importanta este munca lor.

In toate zilele saptamanii, de la ora 8 la ora 20 se deplaseaza unde este nevoie de ei si fac o treaba excelenta pentru care toti beneficiarii sunt multumiti pe deplin.

Se poate presupune ca un client a descoperit parbrizul de care are nevoie pentru masina sa in site la ora 18. El nu trebuie sa lase totul pe a doua zi, fiindca daca suna la 18, 10, pana la 19 parbrizul poate fi adus, iar pana la ora 19, 30 montat si masina va putea sa fie scoasa pe drum a doua zi.

Totul decurge repede si se lucreaza cu maxima responsabilitate. Montajul etans este garantat 24 de luni, avand aceeasi garantie ca parbrizul.

Beneficiarul serviciilor si produselor este instruit sa nu comita greseli care sa compromita calitatea lucrarii si in acest mod isi imbogateste si cultura generala.

Orice informatie care este benefica pe timp indelungat se impune sa fie asimilata si pusa in practica. La sfarsitul manoperei, posesorul masinii va fi instiintat sa nu duca masina repede la spalatorie, jetul puternic de apa fiind daunator. De asemenea, i se va cere sa nu parcheze inclinat si sa nu urce autoturismul pe cric.

Vremea improvizatiilor a trecut. Acum nu mai este permis ca in locul gaurii sau fisurii sa se puna celofan sau un alt material transparent, ci se impune inlocuirea geamului spart, cum este si normal.

Conducatorul auto trebuie sa vada bine in fata sa, sa se poata asigura, sa aprecieze cand se impune sa franeze, sa reduca viteza sau sa accelereze.

Cei care se plimba cu masina trebuie sa ajunga sanatosi la destinatie si toata lumea sa fie multumita pe deplin.

Posesorii de utilaje sa nu stea fara geamuri, avand impresia ca acest lucru este posibil fiindca excavatorul sau motostivuitorul parcurge distante mici in afara drumurilor nationale sau judetene, fiindca se pot imbolnavi si accidenta grav daca nu au parbrize si geamuri laterale la aceste utilaje.

Piatra aruncata de roata se opreste in parbriz, altfel ar intra in ochii celui care conduce sau i-ar sparge capul. Geamurile unei masini trebuie intelese avand un important rol protector si izolant si dupa aceea trebuie abordata functia estetica a acestora.

Fara geamuri, in masina ar intra fum dens, praf, iar toate acestea nu i-ar permite soferului sa mai conduca bine.

Site-ul firmei poate fi accesat de pe orice dispozitiv care este conectat la internet si ofera mari satisfactii celor care nu au gasit in magazinele din oras nici chedere, nici lunete sau parbrize pentru masinile lor. Aici, le vor descoperi in stocul magazinului si vor fi fericiti sa afle ca echipa firmei se deplaseaza gratuit la adresa indicata, sa le monteze sau sa le lipeasca.

Parbrizele sunt ieftine si la fel de ieftina este si manopera, in conditiile in care si produsul si manopera sunt garantate 2 ani.

Cand chederul de la usa s-a rupt, nu este cazul ca posesorul masinii sa fie nervos pe ultima persoana care a inchis sau a deschis usa. Oricum piesa respectiva tot se rupea fiindca este expusa socurilor, manevrelor repetate. Important este ca gaseste aceasta piesa pe site-ul firmei prezentate mai sus si la cateva ore dupa ce a fost comandate ea va fi lipita frumos la locul ei si masina va fi la fel de confortabila ca inainte.

Chederele aluneca, se rup, se dezlipesc, in parbrize lasa urme obiectele dure care sunt proiectate de roti in timpul mersului, dar important este ca exista o firma salvatoare care actioneaza prompt cand este solicitata.