Parfumuri dama – semnatura de baza a unei femei puternice

In cautarea unor parfumuri dama de calitate, femeia spera la acel ceva care sa o diferentieze de ceilalti, prin intampinarea unor arome total unice. Astfel, de multe ori achizitionarea unui parfum este dificila, insa, daca faci alegeri in functie de ceea ce te defineste, lucrurile se pot simplifica. Daca stii exact ceea ce iti place si te face sa te simti bine din punct de vedere olfactiv, total va fi usor.

Parfumuri dama – creeaza-ti propria semnatura in orice prezenta

Unii au nevoie de esente mai puternice, altii de cele mai delicate,iar totul se invarte in jurul preferintelor pe care ni le dezvoltam in timp. De multe ori, inclusiv notele unui parfum devin mai putin importante atunci cand vine vorba despre alegerile unei femei.

In cea mai mare parte, o femeie alege un parfum in functie de povestea care se afla in spatele acestuia. Categoria de parfumuri arabesti a fost intotdeauna conceputa ca sa iti amintesti prin ele, de trairi, momente si ocazii speciale din viata ta.Despre regulile in alegerea unui parfum s-au scris sute de informatii periodic Si nu exista sa ne care sa ma cunoasca cel putin cateva dintre ele.

Pe piata exista si o serie de reguli neconventionale care ne explica cum putem achizitiona un parfum arabesc unic care sa ne puna intr-o lumina proprie si surprinzatoare.Regula numarul unu vine chiar de la populara Coco Channel care spune ca “o femeie care nu foloseste parfum nu are viitor”. Ceea ce ne face sa intelegem ca automat parfumul este mai mult decat un accesoriu olfactiv.

 

Parfumuri arabesti dama – concentratia potrivita este un factor al propriei semnaturi

In crearea corecta a unei semnaturi olfactive care sa te defineasca, concentratia parfumului este un element esential. Este important sa cunosti concentratia unei ape de toaleta sau unei ape de parfum in acest fel vei putea face alegerea potrivita pentru tine. Concentratia unui parfum se alege in functie de propria personalitate.

Daca spiritul tau este unul invincibil, seducator si extrovertit poti opta pentru concentratii intense si puternice. Acest lucru ii va ajuta pe cei din jurul tau sa-si reaminteasca de tine ori de cate ori iti faci prezenta intr-un anumit spatiu. Este de asemenea un criteriu de selectie extrem de avantajos.

Stiu ca poate suna ciudat insa, daca te intalnesti vreodata cu un parfum arabesc si simti ca este cel ideal, fara a mai citi etichete si recenzii sa stii ca nu este nimic gresit. Rafturile de parfumuri orientale sunt aglomerate cu diverse categorii, asadar daca te intalnesti vreodata cu un astfel de sentiment, nu ar trebui sa-l treci cu vederea. De multe ori instinctul, mai ales in cazul produselor de beauty te va aduce intotdeauna in avantaj.

 

Parfumuri dama – aceeasi semnatura in conditii diferite

Fiecare parfum al unei femei poarta semnatura acesteia indiferent de perioada. Ca alegi un parfum floral cu note mai seducatoare, mai picante sau uneori mai delicate, totul depinde de anotimpul si ocaziile in care trebuie sa-l folosesti. Desi parfumurile difera in functie de fiecare context toate vor avea la baza aceleasi note pe care personalitatea unei femei le apreciaza si prefera in mod special.

Asigura-te ca parfumurile pe care le achizitionezi nu sunt total diferite intre ele. Alege sa lasi o amprenta personala in fiecare aroma pe care o incerci. In acest fel parfumurile pe care le poti vor fi intotdeauna unice, se vor diferentia si vor defini in totalitate personalitatea si caracterul tau. Orice specialist iti va recomanda sa ai cel putin doua parfumuri unul pentru vara si unul pentru iarna.

De asemenea cand vine vorba de evenimente, ocazii sau intalniri de afaceri, trebuie de asemenea sa potrivesti aromele unui parfum cu contextul.Daca vorbim de spatii inchise sa alegi combinatii mai fresh si delicate, iar daca vorbim de spatii deschise sa optezi pentru ceva usor condimentat.

 

Parfumuri dama – alege sa fii remarcata in orice incapere

Parfumul oriental este o semnatura proprie a unei femei, lasand aceasta amprenta in toate locatiile in care isi face cunoscuta prezenta.

Daca te afisezi la un eveniment sau la o ocazie cu o nota unica si personala, cu siguranta nu vei fi greu de remarcat. Pentru ca intotdeauna tot ceea ce este diferit atrage atentia, cu un parfum oriental vei putea obtine lumina reflectoarelor pe care ti-o doresti in orice context.

Parfumuri arabesti barbati sau femei, la Sheikh Perfumes gasesti aromele orientului.