Un vestiar metalic compartimentat, util atat in spitale, cat si in restaurante! Iata de ce!

Organizarea la locul de munca este foarte importanta pentru desfasurarea activitatilor in cele mai bune conditii. De asemenea, confortul angajatilor contribuie enorm la randamentul acestora si la calitatea serviciilor prestate. In domeniile in care se lucreaza in mod direct cu pacienti sau clienti, acest aspect este esential pentru asigurarea unei colaborari eficiente, in care ambele parti sa cunoasca satisfactia unui serviciu la standarde.

Institutiile spitalicesti si cele din HoReCa sunt printre primele vizate in acest sens, legislatia in vigoare stabilind norme clare in ceea ce priveste conduita personalului si amenajarea spatiilor de lucru. Fiind doua domenii in care siguranta este un criteriu de baza, respectarea regulilor igienico-sanitare este obligatorie!

In astfel de medii, personalul angajat trebuie sa poarte uniforma specifica locului de munca si are datoria sa isi schimbe hainele civile de fiecare data cand incepe programul de lucru. Pentru asigurarea unui mediu cat mai curat, utilizarea unui vestiar metalic de la www.viamond.ro este absolut necesara!

vestiar metalic
vestiar metalic

Dotari practice si design atragator

Sutele de modele existente in ofertele producatorilor pot satisface numeroase cerinte pentru ca fiecare angajat sa se bucure de o experienta placuta, fie ca munceste intr-un restaurant, fie intr-un spital sau cabinet medical. Pornind de la vestiarele compacte cu 1, 2 sau 3 usi, simple sau cu perete interior despartitor, pana la cele cusetate sau cu 2, 4, 6 sau 8 usi acestea se vor incadra perfect in schema de amenajare a spatiilor rezervate celor care trebuie sa isi schimbe hainele de strada cu echipamentul sau uniforma de serviciu. Deosebit de practice, modelele de vestiar metalic propuse sunt foarte utile pentru depozitarea in siguranta a schimburilor de haine, echipamentelor de munca, uniformelor si incaltamintei.

Caracteristicile si dotarile moderne ale acestor piese de mobilier vin in ajutorul cadrelor medicale, bucatarilor si ospatarilor. Programul lor de munca extrem de solicitant impune frecvent achizitionarea modelelor cu bancuta, pentru a oferi cateva conditii de confort in plus la finalul unei ture extenuante, in care nevoia de a lua loc pe un scaun este acuta. Un vestiar metalic dotat cu banca este de bun augur in aceste domenii, angajatii putandu-si schimba hainele foarte comod.

Modele premium pentru clinici si restaurante

Administrezi o clinica sau un spital? Atunci, cu siguranta, este nevoie de un mobilier adecvat pentru a fi asezate schimburile, incaltamintea, umbrela, paltonul, manusile sau orice alte articole folosite. De asemenea, in cazul in care administrezi un restaurant sau cofetarie, trebuie sa ai in vedere achizitionarea unor modele de vestiare compartimentate inteligent.

Separatorul interior regasit in accesorizarea multor modele de vestiar metalic este excelent pentru a aseza la distanta articolele textile purtate pe strada de cele purtate la locul de munca. Polita pentru incaltaminte, spatiul special pentru umbrela, bara de umerase, carligul pentru agatarea prosopului, fantele de aerisire si oglinda fixata pe interiorul usii sunt doar cateva dintre caracteristicile moderne care asigura conditii optime de utilizare.

Toate modelele beneficiaza de o buna ventilatie a interiorului, pentru a impiedica acumularea mirosurilor neplacute. Pe exteriorul usii este deseori montat un suport pentru eticheta nominala, putand identifica cu usurinta cine este proprietarul unui anumit compartiment.

Un vestiar metalic este cea mai buna solutie pentru a aseza in ordine hainele si alte obiecte personale. Modelele prezente in oferte au o compartimentare moderna si vin in intampinarea tuturor celor care lucreaza in restaurante sau spitale. Investeste in aceste piese de mobilier rezistente si doteaza corespunzator mediul de lucru!