5 moduri ȋn care poți sӑ ȋți ȋngrijești corpul la un centru spa

Modul ȋn care ȋți ȋngrijești corpul este important atȃt pentru starea ta de bine, cȃt și pentru sӑnӑtatea generalӑ sau a pielii tale. Este recomandat sӑ faci masaje, tratamente și ritualuri cu produse naturale, cu ajutorul specialiștilor. Poți merge la spa pentru a beneficia de cele mai relaxante masaje și de tratamente sau terapii care sunt construite pentru a te ajuta sӑ ai un corp detensionat și o minte liniștitӑ. Poți vedea multiplele variante de masaje și tratamente corporale dacӑ accesezi link-ul urmӑtor: https://thaicospa.ro/. Aici aromaterapia, uleiurile esențiale, sarea, ciocolata, uleiul de cocos și ierburile atent selecționate sunt parte din ritualurile de ȋnfrumusețare și ȋngrijire. De asemenea, personalul asiatic va folosi aici tehnici care sunt provenite din masajele tradiționale și din variantele speciale de ȋngrijire deosebitӑ a corpului. Iatӑ 5 moduri ȋn care ȋți poți ȋngriji corpul la un centru spa:

  1. Existӑ multe tipuri de masaje care te vor ajuta sӑ te relaxezi și sӑ ȋndepӑrtezi stresul

Stresul se poate acumula foarte mult pe parcursul unei zile datoritӑ stilului de viațӑ și obiceiurilor care se pot instala ȋn rutina ta. Job-ul sau alte situații de zi cu zi pot sӑ lase o amprentӑ asupra modului ȋn care te simți. Poți sӑ fii ȋncordat/ӑ și poți sӑ simți nevoia de relaxare. Masajele pot sӑ fie sursa ta de relaxare deplinӑ. Poți ȋncerca masajul balinez cu pietre vulcanice calde cu mișcӑri lungi și cu ȋntinderi, ori masajul senzorial cu lumȃnare caldӑ, unde pielea ta este ȋnfrumusețatӑ, iar relaxarea este adȃncӑ. De asemenea, poți opta pentru masajul THAIco SPA, care combinӑ mai multe tehnici de masajoccidentale, oferind vindecarea corpului și liniștirea minții. Poți sӑ optezi și pentru masajul Ashiatshu care te ajutӑ sӑ dezvolți capacitatea de auto-vindecare a trupului tӑu.

  1. Poți petrece cȃteva ore la saunӑ uscatӑ și umedӑ

La un centru spa poți sӑ te bucuri și de saunӑ uscatӑ sau umedӑ care te ajutӑ sӑ elimini toxinele, sӑ ȋmbunӑtӑțești circulația sȃngelui sau sӑ te relaxezi și sӑ ȋngrijești pielea ta. Le poți alterna sau poți sӑ optezi pentru saunӑ și masaj sau alt tip de tratament.

  1. Poți alege sӑ faci tratamente cu sare, cu ciocolatӑ sau cu ierburi pentru a avea o piele impecabilӑ și o stare de bine

Relaxarea poate sӑ vinӑ ȋn multiple forme la un centru spa. Astfel, poți sӑ te bucuri de o plӑcere senzoarialӑ complexӑ mergȃnd la tratamente ce folosesc cicololatӑ, uleiuri esențiale, ierburi perfecte pentru pielea ta. Poți alege un singur fel de masaj și tratament sau le poți combina.

  1. La un centru spa poți sӑ te bucuri de masaj la 6 mȃini, realizat ȋn același timp de mai multe persoane

Poți sӑ te bucuri de masajul de tip „Rege” sau „Reginӑ”, care folosește mai mulți oameni ȋn același timp. Astfel, personalul asiatic va folosi uleiuri esențiale și masajul profund la 6 mȃini, masaj care te va conduce ȋntr-o stare de relaxare profundӑ.

  1. La spa poți sӑ faci hammam și sӑ te relaxezi cu un tratament spa cu fructe

La acest tip de tratament vei putea face mai ȋntȃi baia otomanӑ tip hammam, unde te vei relaxa profund și vei avea o piele impecabilӑ. Apoi, vei putea face tratamentul cu fructe, care ȋncepe ȋntotdeauna cu o exfoliere facialӑ și una corporalӑ cu kiwi. Ulterior, vei putea sӑ faci o baie relaxantӑ cu lapte. Ultimul pas va consta ȋn masajul capilar, care te va ajuta sӑ ȋndepӑrtezi stresul complet. Dupӑ aceastӑ etapӑ vei avea parte de aromaterapie, masaj cu uleiuri esențiale cu fructe și masaj floral pentru picioarele tale. Astfel, ȋntreg corpul primește atenție.