Alegerea unei boxe buna la toate

Nu este niciodata o idee rea sa ne achizitionam anumite dispozitive si echipamente pentru care stim ca am putea gasi numeroase intrebuintari, asa cum este si cazul unei boxe portabile, un dispozitiv care de ceva ani a inceput sa inlocuiasca in special in randul locuitelor boxele cu fir, prin numeroasele beneficii pe care le aduc. Acestea pot fi gasite atat in formate mici, incepand cu cele ce incap si intr-un buzunar si pana la cele in formate mari, cat cele utilizate la nunti, botezuri, in cluburi, capabile de a oferi sunete foarte puternice si care le pot inlocui cu usurinta pe cele cu fir in materie de performante dar si portabilitate.

Putem aduce in discutie conceptul de boxa buna la toate, acea boxa care ofera sunet de calitate, doverse tehnologii care sa ajute la obtinerea calitatii dorite, multe posibilitati de conectare, sa fie rezistenta, conexiunea bluetooth, cea mai importanta, sa fie puternica, sa aiba o autonomie mare a bateriei, luminile, atat de placute precum si multe alte aspecte ce pot conta pentru un utilizator. O boxa buna la toate poate fi folosita si post de radio, pentru a sculta muzica de la un calculator, de la un telefon, fie melodii salvate in memorie fie direct prin aplicatii, de pe internet sau alte servicii de redare, poate fi folosita pentru a realiza si primi apeluri, poate fi utilizata si ca intrare, cu ajutorul unui microfon si ne pune la dispozitie cat mai multe setari pentru sunet, volum, bass, lumini.

O boxa Celsiusonline poate fi cea mai buna alegere pentru toti pasionatii de muzica, distractie si iesiri in aer liber. Clientii pot alege dintre o mare varietate de dispozitive, la preturi foarte accesibile, raportul calitate-pret al fiecarei boxe bluetooth portabile fiind echilibrat. Fie ca se doreste o boxa care sa fie doar eficienta sau una care sa aiba si un design deosebit, aici pot fi gasite toate acestea si mai mult.

Dupa cum am apus, portabilitatea conteaza foarte mult. Cu cat este mai compacta, mai usoara si are o autonomie mai mare a bateriei, cu atat o boxa este mai buna. In multe situatii se intampla sa iesim undeva cu masina insa nu prea ne-am dori sa bagam muzica la aceasta pentru a nu consuma atat combustibil. In schimb, cand avem la dispozitie o astfel de boxa portabila, nici nu mai incape indoiala ca pentru cel putin 10 ore, muzia nu se va opri. In cele mai multe cazuri aceste 10 ore sau oricat ar fi estimat pentru un anumit model, reprezinta doar autonomia in redare nu si in realizarea altor sarcini care mai pot scadea viata bateriei. Cu toate acestea, modelele de top sunt realizate pentru ca celelalte functii sa nu consume chiar atat de multa baterie, nici macar iluminarea, care se face cu LED-uri ce pot fi programate sau sunt deja presetate.

Prin faptul ca multe modele prezinta o rezistenta la umezeala destul de mare in ziua de azi, nu trebuie sa ne ferim de a o utiliza afara, si pe timp de zi dar si pe timp de noapte. Functiile sale precum si performantele nu vor fi afectate in niciun fel. De altfel, acestea au si o raza de actiune a semnalului bluetooth destul de mare, unele chiar si de peste 30 metri in jurul boxei, ceea ce este suficient chiar si pentru a o conecta la un telefon sau un laptop pe care il avem in casa, la incarcat sau pe care nu il putem muta iar boxa sa se afle afara. Luand in calcul consumul, am putea spune chiar ca un telefon ce reda muzica de pe YouTube se va descarca mai rapid decat ar face-o boxa in redare dar si daca am utiliza luminile si microfonul.

In magazinul Celsiusonline pot fi gasite numeroase modele de boxe portabuile bluetooth, de la cele cu un singur difuzor pana la cele cu chiar 3 difuzoare dar si sisteme formate din noua boxe, unde una actioneaza ca si activ iar alta ca pasiv. In acest caz, fiecare dintre boxe are propria baterie si pot fi utilizate in modul stereo in care pot functiona amandoua dar si in modul mono, unde numai una functioneza. Astfel, o data conectati la ele, putem alege care sa functioneze si care nu, avand la dispozitie practic si mai mult timp de redare fara a le reincarca. De asemenea, fiecare dispune de propriul microfon, fiind perfecte pentru cei ce iubesc karaoke-le dar si pentru diverse evenimente, unde exista solisti sau se canta la instrumente muzicale, microfoanele fiind destul de performante pentru a fi utilizate in aceste scopuri.

O boxa portabila mai buna, precum cele ce depasesc 1000 de lei sunt astfel perfecte pentru cei ce organizeaza diverse evenimente, fac parte dintr-o formatie si au nevoie de toate echipamentele necesare, precum si una sau mai multe boxe. Prin faptul ca au autonomii atat de bune nu mai este nevoie de o gramada de cabluri care sa deranjeze si pe o scena sau oriunde ar fi acestea amplasate si totodata, pot fi instalate si stranse rapid la nevoie. Este de asemenea mai usor si in ceea ce priveste depozitarea si transportul acestora. Un cablu se va defecta in cele din urma iar daca portiunea problema se afla chiar la intrarea in boxa, nu avem decat sa o desfacem, sa dezlipim si sa lipim un alt cablu de placa de baza a acesteia. O treaba dificila si care ne-ar ocupa timp mult.