Botez Sibiu – O Zi Minunata Pentru Cei Mici si Parinti

Botezul este momentul in care pruncul devine crestin. In prezent se acorda o mare importanta botezului, astfel ca parintii cauta din timp un restaurant Sibiu care sa le ofera toate serviciile  necesare pentru ca toti invitatii sa se simta bine pe tot parcursul zilei.

Chiar daca botezul nu are o asa mare amploare ca si o nunta, detaliile conteaza, astfel ca toate trebuie stabilite din timp. Alegerea restaurantului este primul pas care trebuie facut. Daca nu rezervati o locatie pentru botez din timp riscati ca restaurantul sa nu fie liber in data stabilita de dumneavoastra.

Mai sunt si alte detalii cum este muzica, aranjamentele florale, impodobirea salii, etc. Toate acestea trebuie stabilite pentru ca totul sa decurga perfect in ziua botezului.

Iata cateva restaurante unde puteti organiza botezul copilului dumneavoastra:

Restaurantul Bliss

Un botez Sibiu reusit poate fi organizat la restaurantul Bliss, care se afla situat pe  Calea Turnisorului nr 116. Restaurantul s-a deschis in anul 2010  si a reusit sa aduca un nou concept pe piata sibiana. Cu o capacitate de 250 de locuri este locatia ideala pentru evenimente atat de mare amploare cat si si evenimente asemenea unui botez. Restaurantul Bliss va ofera servicii impecabile, un meniu cu specific international si o atmosfera primitoare si calda, toate acestea ridicandu-se la nivelul celor mai pretentioase exigente.

Crystal Ballroom

Este o locatie in Sibiu situata in Piata Unirii nr 4. Sala are o suprafata de 400 de mp iar ringul de dans este de 60 de mp. Aici visele dumneavoastra devin realitate cu ajutorul personalului impecabil. Sala dispune de o aer conditionat, posibilitate de pozitionare la mese rotunde pana la 12 persoane. Intr-o atmosfera eleganta si cocheta veti reusi sa aveti parte de un botez reusit. Personalul se angajeaza sa va ajute in stabilirea tuturor detaliilor necesare.

Restaurant Adore

Un alt restaurant potrivit pentru organizarea unui botez in Sibiu si nu numai. Locatia este situata in apropierea Pietei Cibin. Capacitatea localului este intre 250-280 de locuri. Sala dispune de decoratiuni deosebite, echipamente de sonorizare, ventilatie. Meniurile sunt diversificate si pot personalizate in functie de preferinte.

Acestea sunt doar cateva din locatiile din Sibiu unde puteti avea parte de o petrecere reusita pentru botezul copilului dumneavoastra. Ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati locatia din timp si sa stabiliti toate detaliile pentru a nu avea surpize neplacute.