Care sunt criteriile pe baza cărora se aleg tărgile pentru instituții medicale?

Fie că vorbim de spitale sau de orice altă instituție care primește pacienți, există o serie de dotări obligatorii care trebuie să îndeplinească reguli stricte de siguranță și calitate. În acest sens se impune ca fiecare achiziție să fie făcută de la distribuitori autorizați care pot demonstra că produsele realizate sunt conforme standardelor impuse de domeniul medical.

MLM Medical este un magazin online specializat în produse destinate sferei medicale, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a dota complet incinta, de la targi de spital, la consumabile și alte instrumente. Iată care sunt principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când achiziționezi un astfel de produs:

Greutatea

Tărgile sunt elemente cu ajutorul cărora pacienții sunt transportați în siguranță ceea ce înseamnă că trebuie să aibă o greutate redusă pentru a nu îngreuna intervențiile. Cadrul trebuie să fie realizat din materiale cu o densitate cât se poate de redusă dar totodată suficient de tari pentru a oferi susținere. O targă prea grea devine ineficientă și chiar un impediment în calea salvării pacienților.

Materialul din care este realizată

Majoritatea tărgilor disponibile la MLM sunt realizate din aliaj de aluminiu datorită faptului că este un material foarte ușor și rezistent. Acesta va putea fi expus la numeroase proceduri de sterilizare fără să prezinte urme de corodare sau deteriorare, fiind o investiție pe termen lung.

Dotările suplimentare sau scopul în care va fi utilizată

Tărgile pentru spital au diverse direcții de utilizare. Există modele special destinate transportării pacienților dintr-un salon în altul, de la ambulanță în spital sau de la locul unui incident spre ambulanță. Fiecare dintre acestea trebuie să dispună de dotări specifice pentru a asigura confort deplin pacientului și a ajuta personalul medical să intervină cu succes în cazul situațiilor de urgență. Platformele detașabile, sistemele de reglare hidraulice, diferite saltele, funcțiile de reglare a înălțimii sau a spătarului sunt principalele

Prețul

Bugetul unui spital trebuie gestionat în mod eficient pentru a putea acoperi toate nevoile urgente. De aceea este important să te orientezi către tărgi care bifează toate cerințele necesare sub un raport financiar cât se poate de corect. La MLM Medical costurile sunt o reflecție reală a calității produsului însă, se situează la un nivel foarte rentabilă chiar și pentru instituțiile medicale modeste.

Pe site-ul mlm-medical.ro sunt disponibile o multitudine de modele de tărgi pentru spital care să servească unor proceduri standard și să faciliteze intervențiile rapide. Calitatea, rezistența și performanța sunt valori care definesc întreaga gamă de produse MLM și care fac acest magazin să fie o alegere potrivită pentru orice instituție medicală.

Cumpără tărgi pentru spital calitative și durabile de la MLM Medical!