Cosmetică vegană la prețuri accesibile cu un cod reducere notino

Dacă nu cumva ați trăit izolat pe undeva, probabil ați mai auzit cuvântul „vegan” înainte (fără să știți neapărat ce înseamnă). Pentru a simplifică, am putea să-l explicăm spunând că, dacă vegetarienii au scos din dietă produsele de origine animală (carne și pește), veganii merg mai departe și doresc să interzică de la consum orice produs care ar fi derivat din „exploatarea animalelor”. Prin urmare, mișcarea interzice nu numai multe alimente, ci și materiale precum pielea sau lâna. Mai mult decât o simplă tendință, veganismul este un mod real de viață bazat pe valori puternice și în această ordine de idei, au apărut unele mărci de cosmetice vegane pe care să le consultați din catalogul de produse online, beneficiind și de un cod notino la achiziție!

Un produs cosmetic vegan interzice orice materie animală din compoziția să. De asemenea, este de la sine înțeles că nu este testat pe animale.

În produsele de înfrumusețare, chiar naturale sau organice, puteți găși ingrediente de origine animală precum ceară de albine, miere, keratină, lapte sau proteine din lapte. În produsele cosmetice vegane, nu sunt permise ingrediente de origine animală.

Diferitele etichete ale unui cosmetic vegan

Produsele cosmetice care au eticheta „Vegan Society” sunt fabricate din plante și nu conțîn ingrediente de origine animală. Această etichetă garantează, de asemenea, absența totală a testării pe animale. Această este eticheta standard internațională pentru produsele vegane.

Eticheta „Cruelty free and vegan PETA” este cea mai exigentă și vigilentă etichetă. Nu sunt permise nici ingrediente de origine animală, nici testare, nici maltratare, nici implantarea mărcii în una sau mai multe țări în care testarea pe animale este obligatorie.

Eticheta „Vegan certificat” este emisă de Vegan Awareness Foundation și garantează produse fără ingrediente de origine animală sau teste efectuate pe animale.

Nu toate produsele cosmetice vegane au o etichetă vegană. Produsele 100% vegetale precum uleiurile vegetale, gelul de Aloe vera, argile și uleiurile esențiale sunt în mod natural vegane.

Ingrediente de evitat pentru vegani

Deci concret, ce ar trebui să evităm la achiziționarea produselor noastre de înfrumusețare atunci când vrem să fim vegani? Că să nu va complicăm viață, gășiți cu un cod reducere notino produse vegane, cu lista ingredientelor la vedere și cu garanția calității.

Toate produsele din stup, desigur, precum mierea, dar și propolisul și ceară de albine, deseori prezente în balsamuri și în special în balsamuri pentru buze, pentru proprietățile de protecție și ocluzive.

Laptele – se știe că laptele de măgar este folosit din cele mai vechi timpuri pentru îngrijirea pielii.

Carmin: acest pigment roșu intens se obține din coșeni zdrobite. Este un colorant care se găsește adesea în rujuri și luciuri de buze, dar din ce în ce mai criticat, deoarece insectă trebuie să moară pentru a o produce.

Lanolina, o grăsime obținută din lână de oaie cu proprietăți emoliente, hidratante și protectoare. Se găsește adesea în creme hidratante și balsamuri și nu este interzisă de etichetele de produse cosmetice organice.

Colagen, glicerină și keratină, care sunt derivate din proteine animale. Vă rugăm să rețineți că aceste 3 ingrediente pot fi, de asemenea, de origine vegetală.