Cum sa pastrezi luciul cazii tale

Atunci cand vine vorba de cada, toata lumea se gandeste la piesa centrala a unei bai, fapt pentru care aceasta trebuie igienizata complet, pentru un aspect placut si unic al intregii camere. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa iei in calcul investirea in diferite produse de curatenie, pentru a mentine luciul unic si placut al cazii.

In special daca detii o cada baie freestanding trebuie sa acorzi o importanta deosebita aspectului acesteia. Totusi, este bine de stiut faptul ca nu este nevoie sa investesti in prea multe solutii de curatare pentru a igieniza complet un astfel de produs. Tot ceea ce treuie sa ai la indemana este:

  1. Detergent

Detergentul pentru suprafete s-a dovedit de cele mai multe ori ca fiind un produs esential, in special atunci cand vine vorba de cazi. Trebuie doar sa aplici substanta pe intreaga suprafata a cazii, atat in interiorul acesteia, cat si in exterior si sa o lasi sa ctioneze timp de cateva minute. In cele din urma, poti folosi o laveta pentru a incerca sa cureti toate urmele de murdarie si reziduurile, pentru a te asigura ca intreaga suprafata este curatata in mod corespunzator, iar cada ta va stralluci.

Totusi, in cazul in care nu exista urme vizibile demurdarie tot ceea ce trebuie sa facie ste sa lasi substanta sa actioneze asupra cazii pentru o anumita perioada de timp, iar apoi o poti clati cu ajutorul unui jet puternic de apa. In cele din urma poti observa clar unde sunt zonele unde trbeuie sa insisti pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Exact acelasi lucru il poti aplica si pe exteriorul cazii, astfel incat sa te poti asigura de faptul ca intreaga piesa este igienizata complet, in mod corespunzator, iar rezultatele finale sunt cele mai potrivite.

  1. Scrub

Exista anumite situatii cand utilizarea detergentilor nu este suficienta, fapt pentru care vei avea nevoie de substante extra, printre care se numara si scrubul. Aceasta substanta contine particule mici si fine care pot igieniza complet intreaga suprafata, fara a o zagria sau deteriora. Asadar, scrubul este cea mai buna solutie, in special pentru pete, dar si pentru impuritatile intarite pe suprafata cazii, care nu pot fi eliminate usor cu ajutorul detergentilor clasici.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici o cantitate moderata de scrub pe suprafata cazii si sa folosesti miscari circulare pentru a incerca sa elimini impuritatile.

  1. Dezinfectant

In cazul in care doresti sa te asiguri ca vei obtine suprafete stralucitoare, poti opta si pentru utilizarea dezinfectantului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici o cantitate mica de produs pe o laveta si sa icncerci sa cureti intreaga cada. Vei fi surprins de faptul ca anumite zone nu au fost curatate in mod corespunzator. Mai mult de atat, vei fi sigur ca germenii si bacteriile de pe suprafete au fost indepartati complet.

In cele din urma vei putea fi sigur de faptul ca baia ta este stralucitoare, iar cada ta va avea un aspect placut si curat.