Descopera placerile masajului Tantric

Masajul tantric este o practica care difera de masajul traditional prin faptul ca incorporeaza esenta tantrica a shakti, care in sanscrita inseamna energie. Aceasta forma de masaj functioneaza pentru a elimina blocajele cu care se confrunta oamenii moderni, fie ele fizice, mentale, emotionale, sexuale sau chiar psihosomatice.

Poate ai auzit de masajul tantric. Dar, stii cum si din ce motive este atat de benefic pentru sexualitate?

Tehnica, originara din India si cu peste 5.000 de ani de existenta, este mai mult decat un masaj conventional. Scopul sau nu este de a relaxa muschii si de a ameliora tensiunile cotidiene, ci de a excita sistemul senzorial al intregului corp, promovand o noua intelegere a placerii. Desi are un caracter erotic, masajul tantric nu este doar un moment de stimulare sexuala: functioneaza ca o strategie terapeutica excelenta pentru procesul de autocunoastere, ajutand la depasirea traumelor, blocajelor si inhibitiilor.  Clientii care doresc sa beneficieze de best massage in London, pot accesa site-ul goldtantriclondon.com  !

Acorda un moment pentru a-ti aminti cum s-a construit perceptia asupra sexualitatii tale, prin cultura si orientarile pe care le-ai primit, mai ales in adolescenta.

Grija de a evita sarcinile nedorite, precum si bolile cu transmitere sexuala, au fost intotdeauna in evidenta in aceste abordari initiale, nu-i asa? Desigur, o astfel de informatie este necesara. Cu toate acestea, uneori sunt atat de omniprezente incat acorda putin spatiu conversatiilor mai adaptate la descoperirea placerii.

Cu timpul – si cu experienta practica – incepem sa exploram corpul si sa intelegem ce ne excita si ne stimuleaza libidoul. Aceasta parte a calatoriei este insa mult mai intuitiva si depinde de ceea ce ne permitem, dupa ce primim atatea recomandari despre pericolele sexului.

In general, ne concentram experienta pe cele mai evidente zone erogene, atribuind varful satisfactiei sexuale organelor genitale, deoarece prin ele ajungem la orgasm.

Esenta masajului tantric propune o trecere in revista a acestei idei. Ea intelege ca intregul corp este o invitatie la placere.

Prin urmare, obiectivul sau este de a provoca noi stimuli, atat pentru barbati, cat si pentru femei, extinzand intelegerea sexualitatii, intr-un adevarat proces de conectare cu potentialele neexplorate ale corpului.

Spre deosebire de masajele traditionale de relaxare, masajul tantric favorizeaza atingerile foarte subtile, trezind o relatie senzoriala originala.

Exista profesionisti calificati care stapanesc tehnicile si stiu sa conduca sedintele de masaj ca terapii legitime.

Este important de mentionat ca, in aceste cazuri, nu vorbim despre situatii care implica actul sexual. Ceea ce realizeaza profesionistul este un ritual de stimuli, care duc la o empatie fara precedent cu propriul sau corp.

Intelege-l astfel: in timp ce psihologul te poate ajuta in procesul de autodescoperire psihica, terapeutul de masaj tantric ajuta la autocunoasterea prin corp, incitand senzatii si emotii reprimate sau necunoscute.

Constientizarea reinnoita a corpului are ca rezultat placere. Imediat, dar si continuu, odata ce punctele latente au fost activate.

Pe masura ce extazul corporal deschide experienta sexualitatii, este firesc ca, dupa masaje, barbatii si femeile sa aiba, impreuna cu partenerii lor, momente mai placute de intimitate, mai pline si eliberate de catuse. Rapoartele celor care incearca tehnica sunt foarte emfatice in acest sens: viata sexuala atinge o calitate unica!

Cuplurile care practica masajul tantric stabilesc o intimitate, acordare, complicitate si conexiune mult mai ridicate. Pe langa, desigur, o viata sexuala mult mai interesanta si mai placuta. Dar, pe langa redefinirea conceptelor despre intensitatea placerii, masajul tantric aduce si alte beneficii, precum:

-ajuta in cazurile de vaginism;

-este o alternativa eficienta pentru combaterea ejacularii precoce;

-reduce anxietatea, stresul si depresia;

-hraneste stima de sine;

-creste autocunoasterea;

-reduce insecuritatile despre corp si relatii;

-ajutor cu tratamente pentru traume, care au impact asupra vietii sexuale;

-stimuleaza libidoul.

Facand masajul tantric o parte din viata ta, este posibil sa reinterpretati rolul sexualitatii in sanatatea fizica si mentala. Sexul este indisolubil legat de fericirea si implinirea ta personala – si in practica, acest lucru este destul de evident.

Masajul tantric se face cu o atingere constienta in intregul corp, inclusiv in regiunile intime. Adica clientul va fi supus unei experiente unice si complete de autocunoastere. In timpul sedintei, persoana este indusa sa simta vibratiile de placere intensa, care adesea nu sunt realizate in relatia cu partenerul.

Unul dintre beneficiile uimitoare ale masajului tantric este ca te poate ajuta sa intri intr-o stare de constiinta. Adica, pe masura ce vei fi imobil pe tot parcursul sesiunii, vei fi introdus intr-o stare meditativa de observatie si apreciere. Tehnica ajuta la relaxarea mintii, astfel incat sa simti perceptii si sa fii atent la placere. Astfel, te vei putea concentra complet asupra preludiului pe care il vei simti.

Unul dintre cele mai bune beneficii ale masajului tantric pentru minte este ajutorul acestuia in tratarea tulburarilor mintale precum depresia, stima de sine scazuta si anxietatea. Acest lucru se datoreaza faptului ca arta tantrei lucreaza la activarea placerii, eliberand asa-numitii „hormoni ai fericirii” (serotonina, endorfina si oxitocina).

Beneficiile masajului tantric includ, evident, partea erotica. Tehnica este indicata pentru tratamentul disfunctiilor sexuale la barbati si femei. De exemplu: libido scazut, anorgasmie, vaginism, ejaculare precoce, impotenta sexuala etc. In timpul sedintelor, stimularea terapeutului ajuta la tonifierea muschilor sexuali, tratand aceste si alte probleme.

Fara indoiala, acesta este unul dintre cele mai interesante beneficii ale masajului tantric, in special pentru femei. Tehnica aduce mai multa incredere clientului, deoarece stimuleaza sentimente de stima de sine, fericire, relaxare si iubire de sine. Dezvoltarea autocunoasterii este unul dintre pilonii artei tantrei, ducand acest proces la un alt nivel.