Din beneficiile sistememelor de supraveghere pentru exterior pentru companii

Daca aveti o afacere, aveti multe de protejat. De la inventarul de la locul  de incarcare si materiile prime din depozit pana la angajatii care depind de tine pentru salariile lor, ai multa responsabilitate…

Una dintre cele mai mari responsabilitati cu care se confrunta companiile este sa se asigure ca nu sunt vizate de hoti. Depozitele, fabricile si magazinele sunt tinte tentante pentru hoti, in special in afara orelor de program. Vedeti mai multe modele pe comenzi.ro.

Deci, cum ai face tu sa protejezi  afacerea ta si oamenii care au incredere in tine? Camerele de supraveghere pentru intreprinderi ofera o serie de beneficii cheie, astfel incat proprietarii sa isi poata proteja investitiile si sa-si poata face partea pentru a opri criminalitatea pe urmele lor.

Descurajati hotii: Simpla prezenta a unei camere de supraveghere poate speria hotii . Daca un potential hot iti vede camera de securitate, este posibil sa treaca la o tinta mai putin protejata…

Probe penale: Daca un hot intreprinzator reuseste sa patrunda in afacerea ta, imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-ar putea dovedi de nepretuit. Politia va dori sa vada ca imaginile si o camera de supraveghere buna vor face posibil acest lucru.

Costuri de asigurare mai mici: Companiile de asigurari stiu ca, companiile cu sisteme supraveghere exterior  sunt mai putin susceptibile de a fi pradate de hoti, iar acest lucru ar putea insemna prime mai mici  la asigurare pentru tine si afacerea ta.

Liniste sufleteasca: Avand o retea de camere de supraveghere va va oferi dumneavoastra si angajatilor dumneavoastra liniste sufleteasca. Simpla cunoastere a faptului ca sunt protejati poate imbunatati increderea in randul fortei de munca.

Opriti furtul angajatilor: In timp ce doriti sa aveti incredere in angajatii dvs., se intampla furturi interne. Avand camere de supraveghere si  in  interior nu doar la exterior, afacerea dumneavoastra poate descuraja aceste crime de oportunitate.

Cost accesibil: Camerele de securitate sunt mai ieftine ca niciodata, deci nu exista niciun motiv sa nu le folositi. Daca credeti ca nu va puteti permite camere de supraveghere pentru afacerea dvs., ganditi-va din nou.

Suport pentru cererile de asigurare: Depunerea unei cereri de asigurare este intotdeauna plina de pericole, dar imaginile de pe camerele de supraveghere va pot oferi backup-ul de care aveti nevoie. In loc sa va luptati cu ajustorul de asigurare, puteti petrece timp incasand cecul.

Reduceti sau eliminati nevoia de securitate externa cu personal angajat : Angajarea unui agent de securitate este costisitoare, dar avand o retea de camere de supraveghere in compania dvs., ar putea elimina necesitatea si costul. Spre deosebire de agentii de paza, camerele de supraveghere nu iau pauze, nu cer niciodata cresteri salariale si lucreaza 24/7.

Pur si simplu avand camere de supraveghere in compania dumneavoastra poate oferi un nivel de protectie, si cu cat aveti mai multe camere, cu atat este mai mare protectia. Cele opt beneficii enumerate mai sus sunt doar varful aisbergului; odata ce aceste camere de supraveghere sunt in vigoare, va veti intreba cum ati putut vreodata sa sustineti afacerea fara ele.