O masina cu jante reconditionate este o excelenta carte de vizita

Se spune ca modul in care se comporta o persoana, felul in care se ingrijeste si se imbraca reprezinta cartea sa de vizita. Oamenii sunt atenti la detalii si in ceea ce priveste masina unui semen de-al lor.

De fapt, masina care ii asigura mobilitate, care ii ofera confort in concedii si este alaturi de el la fiecare eveniment care are loc in familie, merita toata pretuirea din lume. Este un act de impolitete sa scoata cineva o masina plina de noroi pe autostrada sau pe strazile oraselor, din moment ce exista spalatorii care o fac sa arate ca noua.

Ochiul critic al multimii nu scapa nici un aspect legat de imaginea masinii, in special murdaria de pe ea si aspectul caroseriei si al rotilor.

Pe de alta parte, daca posesorul masinii ar tine totul din scurt si la cea mai mica zgarietura ar merge cu ea la specialisti, aspectul masinii ar fi impecabil.

De pilda, jantele nu ar trebui lasate pana se decoloreaza toata vopseau de pe ele din cauza soarelui si a uzurii acestora, ci ar trebui duse la reconditionat din timp.

Vopsit jante SRZ Powdercoating este un serviciu care in acest moment poate fi solicitat online, de la domiciliu aproape fara efort. Oricine poate deschide laptopul, tasteaza aceste cuvinte cheie si va fi condus pe pagina atelierului din Bucuresti.

Scepticii vor spune ca sunt si ei in stare sa cumpere o cutie de vopsea pentru metale, o pensula si in cateva minute jantele vor arata impecabil, dar nu este deloc asa.

Pe suprafata unei jante pot exista multe fisuri care nu se vad cu ochiul liber, prin urmare, vopsitul este ultima etapa a procesului complex de restaurare.

In plus, exista aparatura speciala, vopsea si tehnici speciale care fac ca vopsitul sa dureze cel putin un an. Jantele sunt expuse la socuri din cauza mersului cu viteza si al impactului cu diferite corpuri solide intalnite in trafic.

Ele se pot fisura, indoi, vopseaua de pe suprafata lor se ciobeste. Pe site-ul atelierului, posesorul masinii va fi incantat sa vada cata atentie li se acorda jantelor la SRZ Powdercoating.

Specialistii acestui atelier au in portofoliu colaborari cu cele mai renumite companii de transport marfuri si persoane in tara si in strainatate. Ei se ocupa de reconditionarile jantelor care se resimt de la atata drum.

Toate procedeele sunt descrise pe larg, potentialii clienti sunt informati cum decurge sablarea si de ce este ea necesara, la ce tipuri de materiale este compatibila sudura si mai ales cum se vopsesc jantele in camp electrostatic.

Este o intreaga inginerie, iar suprafetele care urmeaza sa fie vopsite cu aceasta tehnica sunt pregatite anterior.

Atelierul este dotat cu aparatura moderna asemenea atelierelor din afara. Exista de asemenea, o paleta vasta de culori si de nuante din care clientii pot alege vopseaua pentru jantele lor.

Acum rotile pot fi inveselite cu jante portocalii sau galbene, rosii sau roz-auriu pentru a oferi masinii un plus de originalitate. Vopsitul in camp electrostatic este garantat fiindca vopseau se fixeaza de suprafata jantei, apoi este introdusa intr-un cuptor sa se usuce si astfel vopseaua intra perfect in suprafata respectiva si nu se mai ciobeste atat de usor.

Preturile sunt afisate cu transparenta maxima pe site si sunt concepute, cum este firesc, pentru un set compus din 4 jante.

La solicitarea clientilor se pot vopsi si alte piese de la masina care se vad. Clientii care isi aduc jantele la vopsit solicita acelasi serviciu si pentru etriere.

Cine doreste o bicicleta „tunata” o poate aduce la vospit in atelier, fiindca specialistii realizeaza adevarate opere de arta din bicicletele si motocicletele aduse de clienti in acest atelier.

Vopsirea in camp electrostatic s-a generalizat fiindca este mult mai rezistenta decat vopsitul clasic, fiind sub forma de pulbere, vopseaua se raspandeste uniform pe suprafata si se fixeaza de aceasta.

Jantele se vopsesc nu numai in scop estetic, ci si pentru ca acest colorant de calitate exceptionala protejeaza metalul de razele soarelui si de umezeala.

Programarea pentru orice interventie se face online cu ajutorul formularului pus la dispozitie pe site sau telefonic. Programul de lucru este de la ora 10 la ora 17 de luni pana vineri inclusiv, fiind libere zilele de sambata si duminica.

Lumea admira masinile care stralucesc de curate ce sunt si care sunt foarte foarte ingrijite. In afara elegantei si a frumusetii, o astfel de masina ofera garantia deplasarilor fara incidenta, mai ales daca este condusa prudent.

O deformare minimala si o fisura invizibila cu ochiul liber poate duce la stricarea jantei si nemaiputandu-se repara impune cumpararea unei jante noi. Pentru acest lucru este necesara reparatia din timp a jantelor si solicitarea unei diagnoze la sediul atelierului.

Era nevoie de un atelier de reconditionare jante si in Romania ca in acest mod sa se faca economie de resurse si aspectul masinii sa fie impecabil. Acum romanii sunt multumiti ca au unde sa isi vopseasca diferite piese ale motocicletelor, cadrul de la bicicleta si jantele.

O masina isi dovedeste utilitatea in fiecare clipa, de aceea merita ingrijire maxima. Cu ea se duce omul la serviciu, cu ea face cumparaturile, pleaca in vacanta si isi duce si isi ia copiii de la scoala.

Incet-incet se asimileaza familiei, de aceea nu trebuie sa fie lasata sa se deterioreze. Jantele vopsite rezista si mai mult, dar ofera un plus de eleganta masinii. Daca persoana care se urca la volanul masinii este foarte eleganta si masina trebuie sa fie la fel.