Obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti in trei pasi simpli

In epoca vitezei, a globalizarii si a distantelor mari, permisul auto nu mai este un moft, ci o necesitate. Fie ca locuiesti in afara metropolelor, iar firmele angajatoare isi au sediul in orasele mari, fie ca trebuie sa strabati orasul zilnic, este mult mai usor si mai eficient sa o faci in propria masina.

Care sunt pasii pentru a obtine permisul auto?

Primul si cel mai important pas este sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti. Clinicile autorizate precum fisamedicala.info te pot ajuta. Procesul este eficientizat si perfectionat datorita personalului instruit si organizat.

Timpul este cea mai pretioasa resursa, iar personalul clinicii Standard Med este constient de acest aspect. De aceea, lucrurile se desfasoara repede si fara impedimente. Intreg procesul dureaza maximum 60 de minute. Prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele 6 specialitati garanteaza faptul ca procesul se va derula rapid. In plus, dedicarea si profesionalismul personalului reprezinta motivul pentru care serviciile clinicii sunt cautate si apreciate.

Dupa ce vei obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti, tot ce iti ramane de facut este sa te inscrii la scoala de soferi. Vei urma niste cursuri teoretice, vei face un numar de ore de condus, impreuna cu un instructor auto, iar la final va trebui sa sustii un examen.

Ti se vor testa atat cunostintele teoretice, cat si abilitatile practice, la volan. Pentru a obtine permisul, trebuie sa te concentrezi si sa ai tot timpul in vedere obiectivul final. Poate ti se va parea greu, dar vei observa ca, de fapt, lucrurile sunt logice, iar sofatul este o abilitate care se exerseaza si se perfectioneaza.

Necesitatea certificatului medical

In cazul in care te-ai intrebat de ce este importanta fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti, ar trebui sa stii ca acest document atesta faptul ca soferul are integritatea fizica si psihica pentru a putea conduce pe strazile publice. In caz contrar, ar putea constitui un pericol atat pentru el insusi, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Pentru a certifica acest lucru, viitorul sofer va fi supus unor serii de investigatii:

– medicina interna;

– ORL;

– oftalmologie;

– Ortopedie;

– Neurologie;

– Psihiatrie.

fisa medicala permis auto Bucuresti
fisa medicala permis auto Bucuresti

Exista anumite situatii in care fisa medicala permis auto Bucuresti nu se acorda: in cazul unor tulburari grave precum abuzul de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mental, afectiuni neurologice care afecteaza vederea, auzul, locomotia.

Cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti?

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine certificatul in cel mai scurt timp este sa intri pe pagina clinicii Standard Med si sa completezi formularul “Solicita o programare”. Ulterior, va trebui sa te prezinti la clinica la data si ora stabilite. Nimic mai simplu!

Desi procesul se deruleaza rapid, ar trebui sa iti rezervi cel putin doua ore. Este posibil ca traficul sau alte elemente sa adauge la timpul necesar obtinerii fisei. In plus, trebuie sa te asiguri ca vei avea la tine o serie de documente. In caz contrar, este posibil sa fie nevoie de drumuri suplimentare, caci investigatiile nu se pot efectua fara acestea. Este vorba despre:

– buletin/ carte de identitate;

– fisa de scolarizare;

– adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul se afla in evidenta cu o boala cronica;

– ochelari de vedere, daca este cazul.

Raportul calitate – pret este unul foarte bun. Pe langa timpul rapid de realizare a investigatiilor, pretul este unul extrem de atractiv. Pentru doar 130 de lei si maximum doua ore, vei avea tot ce iti trebuie si vei fi cu un pas mai aproape de obtinerea permisului. Succes!