Pret ISO 14001 o investitie in capitalul increderii si nu numai

Increderea celor din jur conteaza enorm pentru un om obisnuit, dar pentru un agent econimic este indispensabila. In numele acestei increderi, fiecare persoana depune eforturi mari ca sa nu dezamageasca, fiindca increderea mobilizeaza.

Increderea este cea care da aripi, ofera puteri supranaturale si toate piedicile sunt invinse datorita ei. Unei persoane de incredere i se dau bani imprumut, i se spun anumite secrete, cei din jur doresc sa colaboreze cu ea. Cum se obtine insa capitalul de incredere?

Prin eliminarea tuturor faptelor reprobabile/indoielnice din comportament si prin adoptarea unui comportament etic in toate circumstantele.

Daca omul de incredere este prins ca arunca gunoaiele pe malul unui rau, oamenii vor fi dezamagiti si incet-incet vor retrage tot ce au investit in el.

Pret ISO 14001 reprezinta investitia agentilor economici in capitalul de incredere de care au nevoie pentru dezvoltarea permanenta.

Aceasta certificare reprezinta standardele de protectie a mediului care trebuie sa fie respectate de catre toti agentii economici. Apa, aerul, padurile, vegetatia, solul si subsolul sunt ale tuturor oamenilor de pe planeta. Aceste elemente ale mediului nu trebuie sa fie poluate sau explorate fara mila pana la epuizare.

Electrocasnice aruncate la voia intamplarii produc un nivel ridicat de poluare, iar intreprinderile care le produc sau magazinele care le vand sa fie implicate si in colectarea celor vechi. In acest mod este stopata poluarea, dar se fac si economii mari, fiindca fierul poate fi reciclat, anumite componente din electrocasnice vor fi reciclate.

Pana la jumatatea lunii martie, 2022 certificarile sunt la jumatate de pret, dovedindu-se investitii foarte profitabile.

Datorita lor posesorii se pot inscrie la licitatii si au sanse mari sa le castige.

Castigarea unei licitatii poate inseamna contracte de zeci de mii de euro si asigurarea locurilor de munca pentru salariati mult timp.

Exista multe certificari care nu fac altceva decat sa demareze procesul de dezvoltare al unitatii care le poseda, fiindca acestea au datoria sa atinga standardele prevazute in certificare.

O fabrica de alimente nu poate obtine certificarea iso 9001 fara sa le ofere cumparatorilor produse de cea mai buna calitate si fara sa stopeze risipa de materii prime. Ambele realizari, la care se adauga managementul de calitate se concretizeaza in obtinerea succesului financiar si prezenta firmei respective in topul celor mai bune de profil.

Consumatorii stiu ca exista o echipa de profesionisti care asista la procesul complex de certificare, adica de atingere a standardelor mentionate in documentele care atesta onestitatea in afaceri.

Pe de alta parte, consumatorii sunt dispusi sa dea o suma mai mare de bani pentru a cumpara produse superioare din punct de vedere calitativ.

Salariile romanilor nu sunt mari si pentru ele se depune multa munca, de aceea, oamenii au dreptul la produse de calitate. Este posibil ca o pereche de pantofi sa coste a zecea parte dintr-un salariu.

Daca perechea cumparata se dezlipeste sau se rupe dupa cateva purtari, fabricantul respectiv isi pierde credibilitatea in fata clientilor sai. Cumparatorii se vor indrepta catre un alt producator si vor putea sa observe ca acela detine certificare iso a calitatii si produsele realizate de acesta sunt net superioare. Incaltamintea rezista de la un an la altul fara probleme.

Cumparatorii sunt atenti si exigenti, fiindca obtin greu banii din care platesc produsele de care au nevoie si serviciile solicitate.

Ei stiu ca prezenta unei certificari iso reprezinta o garantie a calitatii, standardele fiind stabilite la nivel international.

Aceleasi garantii doresc oamenii sa primeasca si in ceea ce priveste informatia oferita furnizorilor de servicii si de bunuri.

Adresa, numarul de telefon sunt date oferite celor in care oamenii au incredere. Datele de pe card nu trebuie sa fie preluate si utilizate in dezavantajul celor care au platit cinstit pentru cumparaturile lor.

Exista certificare iso care ajuta firmele, magazinele online sa cripteze informatiile primite de la clienti ca acestea sa nu ajunga la persoane rau intentionate.

Resursele umane de calitate vor fi atrase sa lucreze pentru un anumit angajator cu ajutorul certificatelor managementul sanatatii si securitatii ocupationale care in acest moment pot fi solicitate la jumatate de pret.

Oamenii care se angajeaza intr-o companie, firma sau întreprindere vor munci cu spor, stiind ca:

-imobilul in care isi desfasoara activitatea este sigur;

-conditiile la locul de munca sunt foarte bune;

-angajatorul ia masuri pentru prevenirea aparitiei bolilor profesionale;

-oamenii sunt tratati cu mult respect;

-prevederile din contractul de munca sunt respectate si nimanui nu i se permite sa lucreze pana la epuizare.

La restaurante si in hoteluri, oaspetii vor cauta din priviri certificarile iso ale calitatii si ale sigurantei produselor alimentare, fiindca vor sa isi asigure un concediu fara incidente.

Peste tot in lume, posesorii certificarilor sunt mult mai respectati, au mai putine controale pe cap si pot dezvolta parteneriate cu agenti economici puternici din lumea intreaga.

Toate certificarile sunt importante si uneori se completeaza reciproc, de aceea este nevoie de cel putin doua pentru fiecare domeniu de activitate.

Un restaurant care livreaza mancare la domciliu trebuie sa detina si certificare iso pentru siguranta produselor alimentare si certificare iso care garanteaza protectia mediului, dar si certificare iso care asigura confidentialitatea informatiei.

In prezent, cele trei certificari pot fi solicitate la pretul uneia si jumatate, fiindca reducerea de 50% este inca valabila 15 zile.

Oamenii trebuie sa construiasca impreuna o lume a sigurantei si a calitatii, iar firma care elibereaza de 11 ani certificari iso in Romania se implica activ in acest demers.

Certificarile iso ar trebui sa orienteze alegerea magazinelor, a restaurantelor si hotelurilor, a saloanelor de manichiura pedichiura, a scolilor si spitalelor.