Radiere firma Iasi, solutia ideala ca datoriile sa nu devina uriase

Dupa Revolutia din decembrie 1989 cine nu avea firma putea fi considerat un om sarac. In acea perioada toate afacerile prosperau: sucul si inghetata de la dozator se vindeau ca painea calda, magazinele deschise erau pline de marfuri aduse din Turcia, vanzatorii ambulanti erau omniprezenti la colturile de strada.

Romanii cumparau inghetata albastra cu toate ca s-a tot vorbit despre colorantii alimentari verzi si albastri, incercau toate sucurile, nu se mai gandeau  la coloranti, la continutul de zahar si la substantele nocive continute.

Beneficiile erau mari si multi s-au imbogatit. Intre timp, patronii s-au confruntat cu multe fenomene economice: criza economica severa, apoi pandemia si in sfarsit razboiul, care chiar daca nu este al romanilor, ii afecteaza pe toti.

Posesorii de firme deconteaza in acest moment scumpirile benzinei, motorinei, gazelor si electricitatii. Evident ca pizza livrata la domiciliu nu mai costa ca acum o luna sau doua luni. Pretul ei trebuie sa tina pasul cu pretul ingredientelor din care este facuta, cu pretul incalzitii cuptorului in care este coapta si al carburantului consumat de masina care livreaza produsul la adresa indicata.

Cand o firma incepe sa mearga pe minus, este timpul ca patronul sa decida radierea acesteia ca datoriile sa nu se acumuleze si sa devina uriase.

Au fost oameni care din cauza afacerii si-au pierdut case, masini si familia. Nu se poate risca asa de mult, ci detinatorul firmei trebuie sa mearga din timp la avocat si sa ii solicite radierea firmei.

In  judetul Iasi exista un specialist serios care se ocupa cu maxima promptitudine de radiere firma Iasi, doamna avocat  Smaranda Colta. Din anul 2008, an in care s-a infiintat Cabinetul de Avocatura Smaranda Colta, iesenii au la dispozitie servicii de consiliere juridica de calitate premium  la preturi oneste.

De 14 ani, oamenii vin cu incredere la acest cabinet sau acceseaza site-ul la sectiune de care sunt interesati.

Este posibil ca unui patron sa ii vina greu sa isi radieze firma pentru ca a investit in afacerea acea tineretea sa, multa munca, energie si entuziasm. Vine vremea insa in care trebuie sa realizeze ca nu se mai poate sa acopere datoriile din alte venituri si sa traga la nesfarsit de o afacere care nu mai este profitabila.

Daca persoana respectiva s-a ocupat si de vanzare si de aprovizionare este timpul sa ia o pauza si sa se bucure de pensie.

Se poate ca persoana respectiva sa nu aiba energia de a alerga la institutiile statului ca firma sa sa fie radiata. In acest caz, tot ce are de facut este sa solicite radiere firma Iasi cabinetului de avocatura de mai sus.

Cum ajunge un iesean la cel mai bun avocat din orasul sau?

  1. Discutand cu cunoscutii, cu prietenii si cu vecinii ca are nevoie de un avocat bun. Multi dintre partenerii de dialog vor rosti numele doamnei Smaranda Colta, fiindca au beneficiat de serviciile dumneaei.
  2. Dupa rezultatele generate de motoarele de cautare Google.
  3. Urmarind dosarele de la diferite instante. Un avocat bun este omniprezent pe liste si recomandat si de catre Baroul de avocati.

In afara acestor referinte favorabile, avocatul prezentat mai sus are urmatoarele calitati care atrag clientii:

-raspunde prompt la apeluri si nu respinge pe nimeni. Sunt momente in care un om are nevoie ca de aer de un avocat bun, iar cel care ii raspunde va capata aura providentiala;

-rabdarea. Cand oamenii au urgente de rezolvat, se simt amenintati este posibil sa nu se mai exprime politicos si sa dea ei sfaturi avocatului, in loc sa asculte sfaturile acestuia care corespund cadrului legal. Doamna Smaranda Colta nu se supara si nu devine irascibila, fiindca da dovada de multa empatie;

-cunoasterea legilor. O buna cunoastere a legilor reprezinta 50% sanse de castigare a unui proces, fiindca sunt invocate in aparare articolele de lege potrivite;

-disponibilitate. Exista avocati care din comoditate nu raspund la telefon sau refuza multe dosare, spunand ca sunt supraaglomerati. Un avocat bun ofera tuturor celor care il cauta o sansa;

-tarife oneste, raportate la munca prestata:

– onestitatea. Nu face niciodata promisiuni lipsite de acoperire.

Un avocat onest analizeaza atent dosarul si procedeaza in asa fel, incat clientul sau sa nu se simta dezamagit la sfarsitul procesului.

Smaranda Coltea acorda: consultanta juridica, asistenta juridica in timpul negocierilor si reprezentare juridica in procese.

Consultanta juridica este oferite verbal, dar si printr-un raport scris deosebit de util clientului, modalitatea consultantei fiind decisa de complexitatea cazului respectiv.

Onorariile percepute de aceasta casa de avocatura au in vedere complexitatea cazului si sunt: fixe, tarif stabilit pe ora sau onorariu de succes, ele fiind prevazute in contractul de asistenta juridica stabilit de comun acord.

De asemenea, Smaranda Coltea lupta pentru drepturile omului, fiind alaturi de persoanele defavorizate.

Un avocat neobosit, plin de energie, empatic, rabdator si profesionist care nu respinge nici un potential client este apreciat pentru tot ce face si are mereu clienti. Numele acestui specialist in drept este rostit cu recunostinta si cu respect.

Persoanele defavorizate stiu ca doamna avocat Smaranda Coltea nu percepe onorarii pentru apararea drepturilor lor, de aceea apeleaza cu maxima incredere la aceasta casa de avocatura.

Pentru radierea firmei sale, un om obisnuit poate sa fie obligat sa faca zeci de drumuri, dar interventia unui avocat de prestigiu ii scurteaza timpul de asteptare si drumurile inutile.

Radierea unei firme este o problema serioasa si se impune sa fie facuta la timp ca datoriile sa nu ia amploare si sa distruga totul: familie, casa, masina, tot ce a fost realizat prin munca.