Standuri carton ce pot rezista la greutati de peste 25kg per polita

Standurile de prezentare din carton sunt folosite ca instrument de promovare, asa ca este foarte important sa alegeti standuri carton durabile pentru a va expune produsele.

Pentru diferite grupuri de consumatori si categorii de produse, puteti alege dimensiunea in functie de spatiul de depozitare.

Daca utilizati volume mari pe care trebuie sa le expuneti, sunt sanse sa fiti familiarizat cu standuri carton. Cu toate acestea, cunoasteti elementele care determina cat de puternic – sau cat de scump este cartonul ondulat? Din ce este fabricat? Si ce impact poate avea acest lucru asupra succesului ambalajului dumneavoastra?

Rezistenta cartonului ondulat depinde de compozitia acestuia. Cartonul ondulat este conceput pentru a oferi rezistenta si pentru a proteja orice sustine, rezistenta acestuia ajuta ca produsele sa fie protejate in mai multe conditii, fie la un impact mai mic sau lovituri cu anumite obiecte. Este disponibil intr-un numar de grade diferite, cu greutati si finisaje diferite ale hartiei, in functie de cerintele utilizatorului final. Este posibila realizarea de POSM Display-uri din carton ce pot suporta greutati de pana la 30 de kg per polita. Aceasta performanta este posibila datorita proiectarii de elemente complexe de ranforsare a bazei floor display-ului, a peretilor si in special a tavitelor pentru produse.

Pretul pentru standuri carton sunt foarte diferite. Datorita caracteristicilor standurilor de carton, multe, tipografii va pot ajuta sa obtineti cel mai bun pret la cea mai ridicata calitate. Printerele UV pot printa pe orice tip de material rigid, inclusiv metal precum ALUBOND si sticla, pot produce orice tip de POSM Display, inclusiv display-uri realizate prin imbinarea creativa a mai multor materiale, pentru un plus de efect.

Convingerea clientilor sa faca cumpere este functia de baza pentru standuri carton. In acest scop, trebuie sa profitati de preocuparile si entuziasmul clientului. Decizia de cumparare a clientului este un proces. Atata timp cat munca de promovare din proces este finalizata, rezultatul va aparea in mod natural.