Totalconvert, magazinul tuturor romanilor

In magazinele exclusiviste nu intra oricine, nici macar sa vada produsele. Este o lege nescrisa, asa cum este prezentata ea si in filmul Frumusica. Vanzatoarele  miros cilentii/clientele de la intrare. Aduna in gand valoarea posetei cu cea a pantofilor si a rochiei sau a costumului si se poarta astfel incat intrusul sa se simta izgonit. Nu este persoana obisnuita, cu venituri cuminti care sa nu fi trecut prin aceasta experienta.

Sunt si vanzatoare in magazinele exclusiviste care raman la fel de politicoase si cu clientul care a intrat sa se intereseze sau sa vada si el marfurile si preturile cum este cu cel care pleaca ducand zece sacose intr-o mana si zece in alta.

Exista insa si magazine capabile sa bucure tot romanul. Omul merge cu bucurie in acel loc, stiind ca nu va pleca fara sa cumpere nimic si ca poate gasi acolo lucruri dragute si foarte bune la preturi accesibile.

Magazinele second-hand reprezinta mana de ajutor intinsa celui care isi doreste si el o haina de firma (poate fi si purtata, daca arata decent este bine), un telefon bun, dar sa fie ieftin, un televizor bun, dar cu pret mic daca se poate, un cadou pentru cineva drag, un obiect pe care si-l doreste de mult timp, sa para scump, dar sa nu fie.

Romanii binecuvanteaza in gand asemenea magazine, fiindca ii ajuta enorm cu marfurile si ofertele lor. Oamenii nu sunt la fel de bogati, dar sunt la fel de dornici de a avea lucruri foarte bune.

Asa este magazinul Totalconvert, care poate fi vizitat si la cele doua adrese diferite ale sale din Bucuresti, dar cel mai simplu pe internet. De la domiciliu, din camerele pline de racoare, cu apa cu lamaie si gheata luata din frigider in paharul de pe masa, oamenii pot intra in acest magazin al tuturor cumparatorilor cu toata incredere, fiindca aici vor fi ajutati si cu preturi foarte mici, dar si cu rate online.

Oppo Reno7 5G 256GB Stary Black este telefonul pe care si-l doresc toti utilizatorii de telefoane, fiindca nu este pretentios si cat posesorul isi face o baie, el se incarca aproape jumatate, atat de rapid este ritmul sau de incarcare.

In timp ce un asemenea telefon costa 3399.90 in alte magazine, pe site-ul celui prezentat mai sus poate fi cumparat la pretul de 1899 de lei, diferenta dintre cele doua preturi fiind foarte mare. Este adevarat ca telefonul de pe site-ul Totalconvert este la mana a doua, dar este la fel de bun cum este cel nou si are si 12 luni termen de garantie. In privinta acestui termen se cuvine sa se precizeze faptul ca telefonul poate fi folosit fara probleme 4-5 ani, dar daca se produc defectiuni in cele 12 luni va fi reparat gratuit.

1899 de lei este totusi o suma mare pentru cineva care are un salariu de 3000 de lei, din care mai are de achitat o rata de 100 de lei. Oare ce-i de facut pentru cineva aflat in aceasta situatie care isi doreste foarte foarte mult acest telefon mobil? Il poate cumpara in rate si pentru ca valoarea lui depaseste 500 de lei, transportul la domiciliu este gratuit.

Sistemul de creditare afisat pe site arata in felul urmator:

4 rate x 474,75 lei prin card de credit fără dobânda

  • 6 rate x 364.40 lei prin credit TBI online cu buletinul
  • 12 rate x 191.23 lei prin credit TBI online cu buletinul.

Poate cineva se simte vinovat ca isi ia un asemenea mobil performant din magazin si ar dori cumva sa aleaga un cadou si pentru partenerul de viata si pentru copil. Aceasta problema se poate rezolva cu bani putini. Pentru partenerul de viata exista ceasuri de firma care costa si 49 de lei si 99 de lei si arata ca niste bijuterii. Si ele au 12 luni termenul de garantie si multe dintre ele sunt livrate intr-o cutie speciala. Produsele care arata ca noi sunt notate cu aspect de categoria A, iar cele cu mici defectiuni cu categoria B. Dar pentru copii ce produse se pot alege din acest magazin? Daca au deja telefon, laptop sau tableta, se pot cumpara tot in rate console si jocuri, jocurile costa foarte putin, asa ca ele se cumpara prin plata completa cu cardul.

GTA V, FIFA, Mortal Combat sunt jocuri captivante care produc multa plecere adolescentilor.

Acest magazin pune drepturile consumatorului pe primul plan, de aceea permite deschiderea coletului si verificarea acestuia la livrare, respectand si dreptul la retur al produselor in 24 de zile de la livrare.

In acest magazi  se recomanda sa intre si cei care sunt foarte suparati, fiindca li s-a defectat televizorul pentru ca sunt in stoc mereu 10-13 televizoare si aceste persoane au de unde alege.

Fotografii profesionisti gasesc si ei aparate foto performante la preturi foarte bune. Sunt in acest magazin produse foarte bune cu care cumparatorul isi scoate banii in cateva luni, iar intr-un an, cat sunt garantate obtine si profit. Un fotograf foarte bun poate merge la nunti, aniversari si botezuri cu aceste aparate si fiindca pozele vor fi de calitate premium si pretul lor va fi pe masura.

Romanii care stiu de acest magazin isi cumpara de aici electronicele, in timp ce persoanele care au de vanzare un laptop, un telefon, o consola sau o tableta tot acestui magazin se adreseaza.

Totalconvert indeplineste visul oricui care nu este asa de pretentios, dar isi doreste un dispozitiv bun, la un pret accesibil.