Un vis ce pare ireal devine realitate cu un click

In sufletul omului se nasc o multime de visuri. Multe dintre ele au legatura cu structura sa sufleteasca, sunt pliate pe personalitatea sa si pe felul de a fi. Omul studios viseaza sa aiba la dispozitie timp nelimitat si biblioteci, omul batran sa aiba sanatate si viata lunga si sa se bucure de ceea ce a reusit sa stranga, in timp ce omul tanar isi doreste sa conduca o masina de lux, sa se imbrace mereu elegant, sa aiba bani sa se duca la ce facultate doreste si sa cutreiere lumea.

Este de ajuns ca o persoana sa fie suficient de curajoasa si sa raspunda pozitiv la intrebarea te-ai visat vreodata la bordul unui bolid de lux? si se afla la un click distanta de acest vis.

Marii milionari ai lumii s-au imbogatit fiindca au crezut in visul lor si au avut curajul sa lupte pentru indeplinirea acestuia. Marii artisti ai lumii au reusit, fiindca au avut curaj sa ia un microfon in mana, sa gaseasca o multime de oameni dispunsi sa ii asculte si in fata lor au inceput sa cante.

Totul este ca tinerii/tinerele sa creada, sa isi ia permisul de conducere, apoi sa caute o slujba bine platita, fara sa fie epuizanta si acolo sa se straduiasca sa fie cei mai buni.

Cine conduce un bolid sau viseaza sa faca acest lucru are deja mult curaj, fiindca se stie ca astfel de masini se stapanesc greu. Este ca si cum cineva s-ar sui pe un cal naravas in compania caruia infrunta necunoscutul. O masina de lux este scumpa, este solicitanta din toate punctele de vedere, dar ofera atat de multe satisfactii, incat merita eforturile.

Intr-o masina de lux, cel care o conduce si invitatii sai se simt speciali. Confortul este la el acasa: scaune moi din piele, cu incalzire si racire electrica. Vara, tapiteria fina nu se lipeste de piele sau de haine datorita functiei de racire, prin urmare, oricat de lung ar fi drumul, nu este obositor, nici monoton, nici chinuitor. Ba, oamenii isi vor dori sa se urce in masina, decat sa mearga prin soarele care taie rasuflarea.

Iarna, dimpotriva, oamenii isi vor dori sa se aseze pe scaune, sa scape de ger.

Apoi dansul masinii pe autostrada e fascinant. Cel care o conduce vede cum inghite ea kilometru dupa kilometru in cateva secunde, cum pomii raman in urma, iar satele si orasele se fac mici de tot, asa cum se vad din avion ca pana la urma sa dispara.

Cu o masina puternica se poate merge oriunde, fara teama, mai ales daca este putin mai inalta. Exista pensiuni izolate prin munti unde linistea domneste si timpul sta in loc. Cu un astfel de bolid se poate ajunge acolo fara probleme.

Plafonul panoramic din sticla ofera spectacole de vis. Simpla apasare pe un buton lasa cerul la vedere, cerul plin de stele sau cerul transformat in stropitoare pentru pamantul insetat sau cerul binecuvantat din care cad fulgii de nea.

Cu masina se poate ajunge oriunde: la mall pentru cumparaturi sau pentru delectare, la munte pentru o excursie la sfarsitul saptamanii, la facultate sau la intalnirea cu prietenii, la cei dragi care asteapta si se afla la sute sau la mii de kilometri de casa.

Oricine lucreaza pentru un angajator care isi motiveaza salariatii sa fie cei mai buni este aspirant la un asemenea premiu si isi transforma visul de a conduce un bolid in realitate. Nu trebuie ca persoana respectiva sa fie bogata sau sa fi primit o mostenire de la o ruda foarte bogata, cum a primit Stefan Gheorghidiu, personajul hipersensibil din romanul Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război de Camil Petrescu, averea care i-a schimbat viata, ci trebuie sa se angajeze la locul potrivit si sa arate ca este printre cei mai buni salariati!

Programarea la interviul de angajare se face cu un click sau cu un apel telefonic si conditiile sunt usor de indeplinit.

Persoanele curioase vor da click pe link-ul acestui articol si vor ajunge in fata angajatorului care ofera premii celor mai buni salariati anual si salarii care permit: cumpararea unui apartament si a unei masini, daca premiul este obtinut de altcineva, excursii in Caraibe printre bogatii lumii, avand rezervate aceleasi conditii ca ei si voucher de mii de euro pentru magazinul exclusivist Capodopera.

Nu se cere experienta, cursuri de specialitate, nici dimensiuni de fotomodel sau diploma de licenta. Accesul la acesta slujba ofertanta este relativ usor si toata lumea este pe deplin multumita.

Un angajat al firmei X poate obtine in 12 luni de munca mai mult decat obtine un salariat in 10 ani in tara sau in 4-5 ani in afara ei.

Avantajele sunt uriase, dar fiecare alege profesia pe care o va practica, analizand indelung avantajele si dezavantajele.

In alegerea locului de munca, oamenii ar trebui sa fie atenti insa la urmatoarele aspecte:

-sa evite lucratul afara, in aer liber si statul in picioare. La tinerete nu se vad urmele lasate de vant, ploaie, soare puternic, ceata umeda si praf asupra organismului, dar mai tarziu ele afecteaza sanatatea.

-sa evite mediul toxic. Contactul cu substante otravitoare, urat mirositoare afecteaza respiratia, plamanii, dar si pielea. Oamenii care au lucrat in rafinarii de prelucrare a petrolului s-au trezit cu pete maronii sau albicioase pe piele.

-sa nu accepte un post in care trebuie sa ridice toata ziua greutati mai mari decat propriul corp cu mainile goale.

-sa nu accepte sa lucreze la negru sub nicio forma!