Alege produsele iPack pentru un plus de siguranta si calitate

Despre orice ar fi vorba, eu aleg calitate. Am invatat in urma cu multi ani ca diferentele pot fi destul de mari intre ceva de calitate slaba si ceva de calitate superioara. De aceea, chiar daca stiu ca este nevoie sa platesc un pret mai mare, ma pot bucura mai mult de ceea ce primesc.

De la haine si pana la mancare, exista peste tot diferente intre ceva care este de calitate si ceva care nu este. Iar cand vine vorba despre cutii de carton, care in multe business-uri dar si utilizari casnice, sunt indispensabile, eu as alege mereu produsele iPack. Comparativ cu alte modele de cutii, acestea sunt net superioare in orice fel.

In magazinul online iPack avem la dispozitie o mare varietate de modele de cutii transport, de la cele pentru sticle pana la cutii pentru pizza sau cutii pentru flori. Acestea sunt special gandite pentru a indeplini cat mai bine procesele pentru care sunt destinate.

Ceea ce caracterizeaza cel mai bine cutiile oferite de iPack este rezistenta. Fiind realizate din carton CO3 si CO5, acestea au pereti destul de grosi astfel incat orice incarcatura sa fie in perfecta siguranta. Avand nu mai putin de 5 straturi, doua din carton ondulat si trei din carton drept, acestea pot amortiza o cadere sau o lovitura foarte eficient. Totodata, pentru cutii transport sticle avem la indemana si inserturi, elemente de siguranta realizate tot din carton care ofera si mai multa protectie, dupa cum putem observa intr-un videoclip reprezentativ de pe site-ul lor.

Exista numeroase aspecte care pot afecta o cutie din carton de slaba calitate. De la manevrarea repetata pana la transportul pe teren accidentat sau depozitarea indelungata, cutiile fiind stivuite, una peste alta. Fiind utilizat carton subtire, care sa nu faca fata la greutate produselor din interior dar nici la actiuni exterioare, acestea se vor deforma iar continului poate fi afectat si el. Dar, daca este utilizat carton precum cel de la cutiile iPack, nu este nevoie sa ne facem griji. Iar cu ajutorul inserturilor si a altor elemente de siguranta, acestea capata si mai multa rezistenta.

Cel mai mare pericol poate fi reprezentat in timpul transportului, cand cutiile se pot lovi intre ele sau de pretii interiorul masinilor in care sunt transportate. Utilizand o cutie din carton CO5 cu 5 straturi de carton, orice soc va fi amortizat fara probleme iar continulul va fi in perfecta siguranta. Acelasi lucru este valabil si in cazul depozitarii sau cand cutiile sunt manevrate, putand aparea accidente oricand, fie ca este vorba despre manevrare manuala sau automata.

Cutiile, indiferent de model, ajung la clienti pliate, pentru a ocupa mai putin spatiu in timpul transportului dar si al depozitarii, pentru utilizari ulterioare. Acestea sunt usor de asamblat, de la una la alta avand diverse sisteme de prindere. Cu toate acestea, este recomandata lipirea acestora cu banda adeziva pentru si mai multa siguranta.

Produsele din magazin au dimensiuni standard insa pot fi realizate si cutii la comanda, cu alte dimensiuni, pentru clientii care doresc altceva.